IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

ItsetutkiskeluaKeskiviikko 25.06.2008 22:05

Noniin senkin pervot! Vaikka eilen kirjoitinkin seksistä, ei se tarkoita että tämä olisi joku limainen masturbaatiojuttu. Päinvastoin. Tämä koskettaa kaikkia, jotka ovat koskaan lukeneet juttujani ala-asteen opettajista aina juuri sinuun, joka luet nyt tätä. Minulle nimittäin heräsi ajatus, että miksi teen tätä. Kukaan ei kuitenkaan tätä lue, eikä tämä nyt kirjallisestikaan ole kovin taiteellista.

Tämän tyylisiä kirjoitelmiahan löytyy yleensä sanomalehdistä otsikon "kolumni" alta, paitsi että kolumnissa pitäisi ilmeisesti enemmän tai vähemmän vittuilla jollekin. Minä en vittuile muille kuin lukijoilleni ja sekin on piilovittuilua paskan tekstin muodossa. Eli en ainakaan kolumnistiksi itseäni kehtaa kutsua.

Voisiko siis kuitenkin olla, että pyrin tätä kautta suureen suosioon? Odotanko alitajuisesti päivittäin kutsua joltain Pöntiön sanomilta kirjoittamaan heidän viikottaiseen lehteensä jotain järjettömiä ajatuksia siitä, kuinka kesä onkaan kaunis, kun aurinko laskee länteen rakkaan naapurimaamme ylle ja toivottavasti sulattaa koko paskan mennessään? No, niin tai näin eipä ole postia tullut. Tai sitten eivät vain ole tarpeeksi hyviä salapoliiseja, jotta tietäisivät kuka olen.

Suureen suosioon voi päästä myös vähemmän suosittuja reittejä, kuten esimerkiksi goatse-mies. Hän ei ole saanut kuvaansa mihinkään julkaisuun mutta kaikki silti hänen anuksensa tuntevat. Ehkä minunkin kirjoitukseni ovat jonain päivänä kuin goatse: kun sen kerran olet nähnyt, et voi sitä unohtaa vaikka haluaisit.

Ehkä perimmäinen syy kuitenkin löytyy minusta itsestäni. Puran vain pääni tälle sinisen sävyissä olevalle ruudulle, jotta siellä on sitten taas tilaa. Toisaalta joskus vain ottaa niin paljon päähän, että pieni avautuminen auttaa. Tosin en minä välttämättä vitutukseni aiheesta kirjoita, mutta kirjoitan kuitenkin. Se vain tuntuu jotenkin oikealta. Ilman kirjoittamista jäisi niin paljon sanomatta, nyt se jää sanomatta ääneen ja on vain paperilla.

Mutta älkää huoliko äidin pikku palleroiset, en minä teitä jätä. Kesällä (eli heinä- elokuussa) voi olla hiukan hiljaisempaa, mutta pyrin joskus oikein messevässä krapulassa teitäkin muistamaan. Minulla on vain päänä iso karvainen kyrpä, jota räpläilen ja te saatte niellä sen tuotokset.

- Aivovehkeensä runkkaaja Oronen

PS. Meni tämä sittenkin runkkausjutuksi.
PPS. Tuli vähän ehkä turhankin haikea olo, siksi lapsellinen kyrpäheitto loppuun.
PPPS. Olenkin ihmetellyt, miksi pään raapiminen tuntuu niin hyvältä, mutta sehän on runkkaamista.
PPPPS. Nyt tehdään muuten jälkikirjoitusten maailmanennätys!
PPPPPS. Ehkä se on parempikin, etten sano kaikkia ajatuksiani ääneen, vaan säästän ne tänne, mistä kukaan ei niitä löydä.
PPPPPPS. Seuraavaksi taidan mennä käymään vähän punttisalilla kasvattamassa tissejäni
PPPPPPPS Eiköhän tämä nyt ala pikkuhiljaa riittämään.
PPPPPPPPS Ei perkele, oli vielä vähän hätä, nyt joutuu aloittamaan pyyhkimisen alusta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.