IRC-Galleria

Pikkelssi

Pikkelssi

hmmm.. ehkäpä se ei ole niin tärkeää!!
hihiihihihii ostin nintendo wiin joku aika sit, iha sika hyvä! tullut jo hommattua siihe jos jonkinmoista juttua ja hommaa:D .. on pari ohjainta, nuntsat, ratti ja muita lisäosii, ja wii fit ^^ siihe pitää vaan alkaa nyt tutustua enemmä ko on aikaa kun pari vapaata.. nyt ollaa pelattu tollast jännää tivoli pelii tai huvipuisto tms jossa on kaikkii pelei mitä hyvipuistois on.. :D haha..

muuten päivät meneeki töissä aamust iltaa melkee.. huhuh!! kivaaaa anyway! c(:

ja sit uus puhelin on ^^ PINKKI ! sony ericsson meni hermot nokialaasee totaalisesti. ja myyjäkin sano että samoilla ominaisuuksilla suunnillee nokia 300€ ja sony vähä reilu 100 € .. no mä olen ainaki tosta tykännyt! ja toiminut on.

onneksi siis sain purettua kaupat vuoden käytön jälkeen hahha..! niin se vaan se kuluttaja neuvonta meitä auttaa ettei meit kuluttajii kuseteta! mähän siis kysyin että ku on puhelin ollu sen melkee 10 kertaa huollos et eikö mun pitäs saada uuutta tai kone vaihtoo tms.. eiii ei sellaset kuulu.. no kyselyä kuluttaja neuvonnast ja vastauksen kans kauppaa et mitäs ko 2-3 kertaa on niin ku sallittu? joo eikös siihe ole vaihettu kertaakaa konetta ?- no EI! sitten sain purettua mutkien kautta kaupat kun ei ollu siihe hintaluokkaa kiinnostavaa puhelinta. ja nyt sit löyty paaaaljon edullisempi ja toivottavasti parempiki ^^ vähän opettelua vaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.