IRC-Galleria

Pikkelssi

Pikkelssi

hmmm.. ehkäpä se ei ole niin tärkeää!!

Kouluuuuuuun! tai kursseille!Tiistai 28.10.2008 16:18

himottais jotenki kauheesti lähtee kouluun! taidan kuitenki hakee jo ens haussa taas :) jos sitä pääsis sisää ni sit vois miettii meneekö heti vai lykkääkö ja jos ei pääse ni se ei masenna kun ei niin kiire ole ja töitäkin riittää!

jotkut kurssitkin olis kivoja käydä ne sais aika hyvin kyllä tuohon työhön sovellettua ens vuoden puolella kun on nii paljo iltavuoroo ja kaiken lisäks mulla on nii paljo ylityötunteja ja ne tulee vapaana:)

http://www.baarikoulu.com/ <
toi himottais nyt kaikista eniten tällä hetkel mulla olis kyl jo kk lomaaki käytettävänä mun ylitöistä tulee melkee 3 vkoa ja on kuitenki noita loma päivii kertyny..

mut oon aika paljo miettinyt et onko mulla rahkeita lähtee yksin. välillä tuntuu että olis todellakin et olis hyvii hetkii jollo vois lähtee ja tammikuu sattuis nyt olee paras tai sit joku muu kuu riippuu miten ne töistä mut päästää mut sit tulee vaa joku pelko ja en tunnekaa enää olevani nii vahva yksin lähtee matkaan..

voi itku että voi olla hankalaa :/ mut pitää viel miettii .. se tois kyl hyvää juttuu tas cvhen lisää iha niin ku jeba mulle tossa sano, en sitä ollu ees ajatellu. ja kuukaudessa oppis kyl sitä enkkuuki iha hyvi petraa ko se ei nii suoraan puhuen suju c(: sujuvasti kuuntelen:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.