IRC-Galleria

Mätsäilyä..Maanantai 05.01.2009 13:29

Käytiin Nalan kanssa lauantaina ja sunnuntaina osallistumassa pariin mätsäriin, jotka järjestettiin Muhoksella ja Virpiniemessä. Ilma oli molempina päivinä hirviän kylmä, mutta näköjään kannatti kuitenkin lähteä kokeilemaan. Timolle ja Kaisalle iso kiitos, kun vaivauduitte meikäläisille kuskiksi ja seuraksi, vaikka kylmyys menikin luihin ja ytimiin! :D

Sunnuntain mätsärissä Nalan sijoitus oli pienissä aikuisissa PUN2 ja lauantain mätsärissä PUN1 ja BIS1! Eli tämä meidän koiruus vei jo toisen kerran elämässään mätsärin ykkössijan. Sai taas emäntä olla hirrrmu ylpeä pienestä karvapötköstä. :)

Esiintymisetkin meni molempina päivinä ihan hienosti, mutta pöydällä tuomarin käsiteltävänä oleminen meinasi jonkin verran jännittää.. Ei onneksi niin pahasti kuin Jyväskylän KV:ssä, että olisi ihan tosissaan väistänyt tuomaria. Joten suht rauhallisin mielin uskalletaan suunnata ensi viikonlopun Kajaanin näyttelyyn.

Ja olisihan tässä vielä yksi mätsärikin vielä ennen tuota "virallista" koitosta. Toivottavasti tiistaina ei vain ole yhtä kylmää kuin viikonloppuna oli, että tuo match show ylipäätään järjestetään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.