IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
29.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3 050 (1.7.2008 alkaen)
Koko
128 jäsentä
Tyttöjä: 104 (82 %)
Poikia: 24 (18 %)
Keski-ikä
35,9 vuotta
Otos: 85 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,4 vuotta

Jäsenet (128)

Cyaka[Tatti79]Game-OverAnNemixesterritshsoGood_sh87min_jaPolecatOdizeTete_91nanne|ZammakkoT_iuskeJos_sukka
« Uudemmat - Vanhemmat »

annicaaw(:Luonut: annicaawMaanantai 10.01.2011 20:55


Käykäähän antamassa Nalalle 5 tähteä valokuvakilpailussa, jossa haetaan parhaita koirahymyjä vuoden 2011 Denticks-kalenteriin!

Äänestys onnistuu klikkaamalla tästä.

Kiitos! :)

PolecatMätsäilyä..Luonut: PolecatMaanantai 05.01.2009 13:29

Käytiin Nalan kanssa lauantaina ja sunnuntaina osallistumassa pariin mätsäriin, jotka järjestettiin Muhoksella ja Virpiniemessä. Ilma oli molempina päivinä hirviän kylmä, mutta näköjään kannatti kuitenkin lähteä kokeilemaan. Timolle ja Kaisalle iso kiitos, kun vaivauduitte meikäläisille kuskiksi ja seuraksi, vaikka kylmyys menikin luihin ja ytimiin! :D

Sunnuntain mätsärissä Nalan sijoitus oli pienissä aikuisissa PUN2 ja lauantain mätsärissä PUN1 ja BIS1! Eli tämä meidän koiruus vei jo toisen kerran elämässään mätsärin ykkössijan. Sai taas emäntä olla hirrrmu ylpeä pienestä karvapötköstä. :)

Esiintymisetkin meni molempina päivinä ihan hienosti, mutta pöydällä tuomarin käsiteltävänä oleminen meinasi jonkin verran jännittää.. Ei onneksi niin pahasti kuin Jyväskylän KV:ssä, että olisi ihan tosissaan väistänyt tuomaria. Joten suht rauhallisin mielin uskalletaan suunnata ensi viikonlopun Kajaanin näyttelyyn.

Ja olisihan tässä vielä yksi mätsärikin vielä ennen tuota "virallista" koitosta. Toivottavasti tiistaina ei vain ole yhtä kylmää kuin viikonloppuna oli, että tuo match show ylipäätään järjestetään.
Yksi vuosi takana ja toivottavasti vielä monen monituista yhtä kivaa vuotta edessä. Rakastan sinua, pieni! Toivottavasti kakku oli hyvää. :)

Polecat[Ei aihetta]Luonut: PolecatKeskiviikko 23.01.2008 13:23

Käytiin Nalan kanssa metässä kävelyllä. Aattelin ottaa kerrankin kunnolla ulkokuvia, kun satuin heräämään valoisan aikaan ja kameraankin olin eilen ostanut uudet patterit. Ei siellä kyllä hirveän kauaa pystyny niitä kuvia räpsimään, ku näpit jäätyi niin pahasti.. Ja Nala pyöri melkein koko ajan ihan mun jaloissa, niin sekin hieman hankaloitti kuvien ottamista, kun en mielellään haluaisi omia koipiani valokuvata. :'D

Vaan kaipa sieltä jokunen onnistunut kuva tuli kuitenni. Pitääkin taas jossain vaiheessa kiusata ihmisiä laittamalla niitä tänne Galleriaan. Harmittaa vaan, ku en tajunnut tarkistaa kameran asetuksia missään vaiheessa ja nyt takas tullessa vasta hoksasin, että kamerassa oli ollu loisteputkiasetus käytössä, ei päivänvalo. :P Siksi noista kuvista taisi tulla vähän sinertäviä, mutta onneksi kuvanmuokkausohjelmat on keksitty.

Polecat[Ei aihetta]Luonut: PolecatTiistai 22.01.2008 16:56

Nyt on Nala sitten vihdoin ja viimein saanut ensimmäiset rokotukset.

Hieman meni "yli-ikäiseksi" - kiitos hilsepunkin, jonka vuoksi Nala ehti raapia ihonsa rikki ja sen takia piti sitten hälle syöttää parin viikon antibioottikuuri ja vasta sen jälkeen sai viedä rokotettavaksi. Eläinlääkärissä meni hyvin, eikä Nappula edes hoksannut pistosta. Eläinlääkärikin kehui, että onpa kivan oloinen koira mulla. ^___^

Kuukauden päästä olisi sitten vuorossa tehosterokotukset ja rabiespiikki.

« Uudemmat - Vanhemmat »