IRC-Galleria

ZigurahMaanantai 26.06.2006 02:44

Ma kävin pömpelis, join kaljan ja kuuntelin musaakkia. Ei ollu oikein porukkaa.. Noh, ketäs meitä nyt oli.. Minä, kalja ja tupakki.. Kaikki on nukkumas, pussailemas tai miettimäs.

Huomenna töihin, mulla on jalka poikki ja pää niin sekaasi ettei noin sekaasi oo ollu koskaan. Oon jojo?

Huomenna, meen töihin. Kävelen sinne työpisteeseen nukuksis, otan välineet käteen. Alan nukkumaan, heilutani käsiä niin, että se näyttäis tosi ahkeralta. Sitten joku hakee mut tauolle, herään sytkän ääneen. Imen nauttien savukkeeni ja meen tervat keuhkois pirteänä ja uutena poikana heilumaan, palkka juoksee lujaa ja työnjohtajaa vituttaaaaa.... JIII! =)
Tuleekohan vaan töistä mitään ku mietin itteni puhki poikki ja pinoon... hmmh. En tiiä. Toivottavasti huomenna on kiva päivä. Töiden jälkeen suihkuun, keksille ja yhteen paikkaan.. En tiedä vielä mihin, toivottavasti on kiva paikka ja on kivaa ku palaan.... palaanko? Huh, muuten... Jospa en palaakkaa!? Noh, ma katon sitä mun perintöä huomena aamulla... Maago ei sitten oo ahne. Niin ja Maago!!! Sää olit inhottava! En puhu sulle hetkeen! Rikoit mun jalanki! Niin ku rikoit Rikun jalan! Tästä keskustellaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.