IRC-Galleria

Viron PELIreissu ohi.Maanantai 30.03.2009 21:56

No jehna!

Perjantai

Hengis vaan selvittiin tuoltakin reisun päältä. Meno matka perjantaina (tai no sitä ennen odotus et pääsee lähtemään) sujui ongelmitta ja selvinpäin. Oli muuten melko utopistista olla laivalla "risteilyllä" selvinpäin ku kaikki muut on tullu iottamaan kuppia. Yks maisteri olis tarjonnukki meille juotavaa mutta jokke oli tiukkana eikä otettu. "Me ollaan tultu tänne urheilemaan!" Viroon päästiin ja mentiin taksilla hotellille suorinta tietä kun kello nyt oli jo reilu 10. Hotellilla kirjattiin itsemme sisään ja mentiin kämppiin. katottiin vähä teeveetä ja sitte nukkumaan. (Ja ryhänen oli mun taistelupari siellä)

Lauantai:

Herätys oli sovittu puol kasiksi jotta siitä sitte nopeesti aamupalalle kasilta ja sitte valmistautumaan peliin. eka peli oliki sitte 9, joka voitettiin ja odoteltiin seuraavaa. toinen voitettiin kans mutta kolmas sitte hävittiin. Sen jälkeen mentiin syömään tai no kaupasta haettiin terveellistä ruokaa eikä mitään pitsaa tai kebabbii. ostin siinä sitten omenoita, kurkkua punajuurisalaattia, kaljaa, tonnikalaa ja banaania. Syönnin jälkeen oli pari tuntia lepoa ja sitte taas mentiin areenalle. toinen voitettiin ja toinen hävittiin. Sitten oliki vuorossa sauna ja poreamme! :D ja alettiin siitä sitten pikkasen juhlistamaan pelejä. Pidettiin fiilisrinki ja oli se herkkää. "Rampe tuottaa tällästä paskaa ja me otetaan sitä vastaan" Producer ym hyviä tuotoksia :D Hauskaa oli ja sitten lähettiin tallinnan keskustaan. Artsi välttämättä halus lassobaariin, mutta saatiin se puhuttua yli ;) no okei.. Mutta kuitenkin mentiin hollywoodiin bileisiin. Noh baari-ilta melko normaali paitsi niitä tarjoilijoita siellä minihameissa ja yks tanssi tiskillä ja kaatoi juomaa isosta smirnoff ice pullosta asiakkaitten suuhun :D ja mähän olin siellä ;P Sitte illasta lähettiin jossaijn vaiheessa pois sieltä ja hotellille seuraavaa päivää varten. hotellilla otin sitte vähä tonnikalaa suolasennälkään jostain kumman syystä sit nukkuun.

Sunnuntai

Herätys sovittiin kasiksi ja sit syömään.. No ei se IHAN menny niin.. heräsin siinä joskus 9 maissa. kaks meidän tiimistä selvis aamupalalle ja ei muuta kun peliin. olin vielä aamullakin kännissä. eka peli 10.00 johon kerittiin just ja just. Minuutti jäi vielä aikaakin! Pelin aikana oli vähän heikkoa. Kännis luultavasti olin ku yhes vaihees näky kolme kiekkoa! Pelit tosiaan meni miten meni, että ei niistä sen enempää. joku naispelaaja (kotimaa tuntematon) vittuili mulle siinä ohimennenki "Good game" tai jotain sinne päin se sano. en muista enään. Pelien jälkeen hotellille suihkuun ja sitte keräämään kamppeet ja liikkumaan. mentiin keskustaan ja otin ravintolas SALAATIN! oli melkosen terveellinen reissu mun kohalta. Ja sitten siitä ostamaan kotiintuontiviinakset. 20 plo valge viin jäi käteen plus muita yksittäisiä. Ja sitte laivaan. Siellä päästiin hyville paikoille ja laitettiin laukut siihen et olis ollu pikkasen enemmän tilaa ettei ihan kylki kyljes tartte olla. Sitte alkaa joku vanhempi naishenkilö huutamaan että ku nykynuorisolla ei oo enää minkäänlaisia käytöstapoja. Otti hirveet pultit ja siitähän sitte saatiinki keskustelut aikaa :D En sitä jaksa sen enempää selittää.. Siitä sitten satamasta bussilla juna-asemalle ja sitte ysiltä kohti treetä. Laukku tosiaan repes (ehkä viinojen takia, ehkä ei) mutta kuitenki sen kans piti taistella jo virosta asti.. Mutta selvittiin vaan kotio ja hyvä mieli jäi :)

Olis siellä kyllä voinu viettää kauemmanki aikaa :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.