IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Ja taas on kyllä pakko vähä kirijootella helsingin reissusta muistiin.

Näin alkuun voitaneen sanoa että PRONSSIA tuli!!

Perjantaista ei paljoa ole kerrottavaa.. seinäjoella, vauhtiajot, jotka missasin ku oli iltavuoro töis ja sitten ku taas piti lähtee aamulla 06.50 junalla kohti tamperetta.

Lauantai herätys 06.10 (4 h:n yöunilla) ja siitä vähä sapuskaa naamaan ja sitten lähtö juna-asemalle. muutama olut ja energiajuoma mukaan ja suunta kohti helsinkiä tampere välipysäkkinä. junas sitte oli 3 kpl sonisphereen menijöitä joten voitte arvata että en saanu nukuttua junas.. Tampereella sitten vaihdoin kaverin kyyttiin ja matka jatkui kohti helsinkiä. Eräänlaisten ajokommellusten kautta (johtuen kuljettajasta) päästiin kuin päästiinki perille!auringon paiste alko 20 km hesastaja sitä sitte jatkuuki koko vlopun ajan! Mikä sen parempaa ku vaan pelailla ultimatea hiekkarannalla ja pelien välis käydä uimas auringon porottaessa täydeltä taivaalta! Kyllähän sitä sitte tuo niska poltettiin ja naama on vähä siinä ja siinä et paloko. Hengis ollaan! 5:stä pelistä kolme voitettiin ja pienellä taktikoinnilla saatiin aamun peli tuntia myöhemmälle :)
Hotellille päästyä käväästiin suihkus ja lähettiin syömään. Eerikin pippuri oli paikan nimi, ja siinä vasta olikin PIKAruokaa! Ensimmäinen joka tilas ei kerenny ees pöytään asti ennenku sai annoksensa, muut joutu odottamaan jonku pari minuuttia. että sellasta toimintaa. ja hyvää oli! Sen jäölkeen kauppaan hieeman olutta ostamaan ja aamupalaa siinä samalla. Ihan sitten viron reissua muistellen ajattelin ottaa hieman iisimmin nuo iltamat. 15 kaljaa, fiilisringit ja unohtumattomat sanonnat. Eli oon sitte joukkueen pelle, idiootti ja alkoholisti <3 "No niin, aletaan ottamaan niitä idioottikuvia, Oona älä mee Mikon eteen" :D Kiitti Jaana!! Noh. mitäpä tuosta, oon tottunu ottamaan vastaan kritiikkiä. hyvä ilta oli jossakin botta yökerhossa, ja onneks naiset halus lähtee aikasin ja otti meikälääsenkin mukaan. päästiin mäkin kautta hotellille nukkumaan.

Sunnuntai kun kello herätti aamulla 10.00 niin porukka oli enemmän tai vähemmän freessinä. Itselläni ei tietenkään ollut krapulaa, niinku ei yleensäkään, enkä ollu ees humalassa! Parilla kaiffarilla pää kipeenä ja buranaa naamaan. Yks siinä sitte kävi juttelemas mukavia wc-pöntölle. Pelikentälle päästiin suoraa reittiä ja sitte valmistautumaan peliin. eka peli sitte voitettiinja olihan se mahtava fiilis! välierät sitte perr hävittiin, mutta pronssimatsi hoidettiin kotiin! Nytten on sitte taas niskat ja hartiat palanut ku pari päivää siellä mahtavassa auringonpaisteessa ollaan pelailtu ja aina pelien välis paita pois ja arskaan makoilemaan. Kaveri sit heitti mun juna-asemalle ja just lähti seinäjoen juna. Noh ei siinä sitten. tunnin päästä lähti uus juna et pääsin kotosalle. täällä taas :) kuvia tulee kun saan kahmittua niitä noilta pelikaiffareilta ja watergirliltä ;)

Kiva kiitos nam!! Ei kyllä yhtään harmita ettei päässy vauhtiajoihin. Oli sen verran MAHTAVA reissu!! ja taas tuo porukka ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.