IRC-Galleria

Rasvakeitin

Rasvakeitin

Smoking raisins is like LSD... On acid!
Kuuluu nepalilaiseen koirasnaaraspetojyrsijähiirulaisvaihtotasalämpöisten nisäkäskalojen siniveriseen ja varsin hyvän makuiseen sukuun.

Usein nähty satamaisilla sisämaa-alueilla. Kuitenkin eläin on suhteellisen näkymätön.

Naurisnäätä ei ole elokuva.

Toistaiseksi näitä harvinaislaatuisen harvinaislaatuisia eläimiä ei ole tavattu selvinpäin Turussa.

Kolehmaisten perhe on kasvattanut naurisnäätiä jo 0,000000000000000000023 minuutin ajan, ja heidät on palkittu tästä Elämäntyö-Oscarilla.

Naurisnäätä ei syö. Tästä johtuen vanhin tavattu yksilö oli kolmen päivän ja kahden tunnin ikäinen. Kuollessaan naurisnäätä on tappava - Usein kuitenkin vain itselleen. On kuitenkin tapauksia joissa naurisnäätä kuollessaan on vapauttanut kaiken elämän voimansa (Life Force) oikean sieraimensa kautta, jolloin kokonainen muurahaispesällinen huonokuntoisia eläkeläisiä sai astmakohtauksen.

Naurisnäätä on vakinainen vieras Linnanjuhlissa. Joka vuosi naurisnäätä on varastanut vierailunsa aikana Linnan viinat ja koko Suomen kannabisvarastot. Yleensä se tuo ne n. kuukauden päästä vähän käytettyinä takaisin.

Naurisnäätä on aina homoseksuaalinen ja moniavioinen. Se, että kuinka vitussa tämä eläin ei kuole sukupuuttoon, on mysteeri.

Voi saatana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.