IRC-Galleria

Rasvakeitin

Rasvakeitin

Smoking raisins is like LSD... On acid!

FaaraoheviäTiistai 24.02.2009 03:43

Saatanoiden jumalauta!! Melkein oksensin kun näin tuon kuvan uudesta lapsi-ihme-bändistä! Pääni ei yksinkertaisesti pystynyt prosessoimaan ajatusta siitä, että Ari Koivunen olisi voinut siittää itsensä ja synnyttää kolme kloonia itsestään. Kun aivoni olivat taas oikeinpäin, luin jostain että bändi RA oli todellinen, eikä sairaan mielikuvitukseni tuotos. Sitten kiinnostukseni heräsi: Ehkä kolme arikoivusta kumoisivat toistensa paskaisuuden ja soittaisivat ehkä jopa siedettävän kuuloista musiikkia.

Ajattelin, että pennuista koostuva "faaraohevi"-bändi on sentään jotain uutta, eikä vain Sturm und Drang –kopio (joka ei ole kovin hyvä asia sekään). Etsin Tubesta RA:n sinkun –Mä tiedän, ja aloin kuunnella. Ensin ihmettelin faaraoiden puutetta tässä "faaraohevissä". Suurimmaksi huolenaiheeksi muodostui kuitenkin hevin puute "faaraohevissä".

Luettuani ensimmäisen artikkelin, joka tuli vastaan kyseisestä bändistä, meinasi vatsalaukun sisältö taas lennähtää tietokoneen näytölle: Kaikki bändistä - jonka jäsenet olivat mielestäni oikein pantavan näköisiä, vain se joka eniten näytti pojalta, oli tyttö. Silmissäni sumeni.

Herättyäni lyhyehköstä koomasta ja juteltuani yhden ikuisuuden ajan Universumille, päätin antaa asian olla. Ostan kuitenkin lipun bändin seuraavalle keikalle ja otan selvää jos se bändin luultavasti ainut naispuolinen jäsen haluaisi syödä kanssani karamellin autoni takapenkillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.