IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 07.04.2008 14:23

Välillä kyllä vihaan animea ihan sydämen pohjasta.

Katsoin juuri loppuun Gundam 00 ekan kauden, ja täytyy sanoa, että rakastan ja vihaan sitä niin että ihan naurattaa. Itse oon tosi herkkä ihminen, itken helposti elokuvien sun muiden aikana, anime lukeutuu myöskin mukaan. Ja nyt on taas kyseessä sarja, joka on niin pirun surullinen musiikkeineen päivineen, että meikäpoika menee aivan suruisaksi ja nenäliinoja kuluu paketillisia. Oon tuntikaupalla täs vollottanut lempihahmoni perään(kiinnyin siihen yhtä paljon kuin Escaflownen Dilandauhun ja Gankutsuoun Franziin x_x), ja on kyllä mielenkiintoista, kuinka monta hahmoa ne oikeesti sai tapettua parin jakson aikana. Suurin osa vielä hyviksiä, yleensähän kaikki pahat kuolee ja hyvät selviää. :O Oli kanssa täynnä boy's lovea ainakin viimeisimmät jaksot(Grahamin rakkaudentunnustus Setsunalle.. eh). Tieriakin oli selkeästi hyvin kiintynyt Lockoniin. :< Kohtalotoveri.

Lol, tuli vaan aivan hirveä tarve kirjottaa johonki näistä suurista tunteista, joita velloo mun sisällä tän sarjan jäljiltä. Kavereille on vähän vaikeaa, kun ne ei joko seuraa sarjaa, tai eivät ole vielä katsoneet loppuun, joten spoilaus kielletään.

Nyt mulla on niin paljon kysymyksiä 2.kauden suhteen. Viimeisessä jaksossa näytettiin pätkä tulevaisuudesta, ja oli pirun hämmentävää. Kuka hitto on se tulevaisuuspätkässä näytetty Tieria-klooni Lockon-kampauksella, jota kuulemma ääninäyttelee Paku Romi? Mitä Louise teki sen seurassa? Kuoliko Lasse, Tieria ja Allelujah, vai vain Hallelujah(sen 2.persoona)? Millainen asema Libbonsilla ja sen uudella cyborgihaaremilla tulee olemaan? Tuleeki Sajista Gundam Meister? Onko Lockonin hämärällä kaksoisolennolla jokin merkittävä rooli tarinassa? Selvisikö se Ali Al Sarshes oikeasti? Jos selvisi, ni Lockon kuoli ihan turhaan. He didn't get his revenge. :< *sadness*

ARGH. Näihin saamme vastauksen vasta lokakuussa. Onhan siinä kiva synttärilahja sitten~ Vaikka vähän ärsyttääkin, kun tutut kivat hahmot on kuolleet ja tulee uudet tilalle. No, niin se vaan menee.

EDIT: Ehehei, ei Saji voi ryhtyä Gundam Meisteriksi, jos sen tyttöystävä melkein kuoli niiden Throne-gundamien hyökkäyksessä. =_= Ehkäpä se liittyy taisteluun Gundameja vastaan sitten? Ja ehkäpä se Nena-muija liittyy Celestialiin, kun sen molemmat veljetki kuoli, eikä se varmaan yksinkää terrorisoi Thronellaan.. Who knows.
Ja rupesin miettiin, että oliko se Alin näkönen heppu siel tulevaisuuspätkässä sittenkin se Lockonin kaksoisveli Lyle tms(ainaki luulen että se on sen veli).

Ja lisää epäselvyyksiä. Jään miettimään näitä tuskissani sinne lokakuuhun asti. </3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.