IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Sinipunainen päiväSunnuntai 18.01.2009 20:41

Lahti 18.1. 2009 - Tapio Eerola

Silimen Classic Delight JUN H
"Mittasuhteiltaan hyvä. Otsapenger aavistuksen voimakas. Korvat ok, pienet silmät. Hyvä rintakehä ja kulmaukset. Sopiva raajaluusto. Litteät käpälät. Takaraajat kiertyvät seistessä ulospäin. Liikkuu jäykästi ja tehottomasti takaa."

Silimen Classic-Cola AVO EH
"3-v. Hyvä pään kiila. Kevyesti taittuvat korvat. Kevyehkö kuono. Hyvä rintakehän vahvuus ja kulmaukset. Turhan pitkä lanne, mikä tekee mittasuhteista pitkän. Litteät käpälät. Runsas avoin turkki. Liikkuu pitkin askelin puutteellisella teholla."

Hieman yllättävä oli molempien koirien tulos. Liikkeiden osalta en pysty mitenkään allekirjoittamaan arviota. Ehkä koirat eivät ihan parastaan vetäneet, mutta oikeasti molemmilla on erinomaiset liikkeet. Joku kaunis kevät/kesä/syyspäivä kun on ulkonäyttely, saa ko. tuomari tuomaroida uudelleen tyttöjen liikkumista.
Tänä vuonna halli oli aivan järkyttävässä pölyssä. Aiempina kertoina en ole sitä huomannut tai sitten olen ollut siinä hallin siistimmässä päässä. Tällä kertaa oli oikein kunnon pölykasoja ympäriinsä. Delin pienet silmät kärsivät ajoittain todella paljon pölystä. Raukka räpsytteli silmiään välillä todella surkeasti ja luultavasti se on vaikuttanut liikuntaan ja muuhun esiintymiseenkin epäsuotuisasti. Mutta tuossa pölynkestämisessäkin on koirakohtaisia (silmäkohtaisia) eroja. Classic oli samoissa tiloissa, eikä pöly aiheuttanut sille sellaisia ongelmia.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä mieltä naapurivaltion edustaja on viikon päästä kaksikosta. Urheasti Sigitius lähtee taas kehään pyörimään ja pelastamaan minut järkytyskuolemalta. Kiitos tästä päivästä myöskin Sigge! Urheellisesti kuuntelit pälätystäni ja jännittämistäni taas tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.