IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Team Riikka-Liisa & Classic cupitellenSunnuntai 05.04.2009 22:32

Sopivasti painostaen saatiin tämä tiimi osallistumaan talven viimeiseen vau-cuppiin. Onneksi tämä ihmisosapuoli ei tunnetusti ollut kuin himpun jännittynyt. Kenkiä jalkaan laittaessa olisi voinut vannoa jalkojen tanssivan mielialan tahdissa. Jotenkin sitä sai käveltyä halliin sisään.

Keskittymisestä kymppi taas. Ei montaa kertaa pitänyt taputella olkapäälle, että ohjaaja tajusi mennä tutustumaan rataan. Harjoittelu ratana juoksimme ykkösluokan-radan. Voittajafiilis, kun Classic meni kolmannen esteen, inhoamansa putken (putkessa katoaa yhteys ohjaajaan, eikä se ole tokokoirasta kivaa). Seitsemännen esteen Classic valitsi aivan itse. Voi olla, että ohjaaja on hidas, mutta voi myös olla, että renkaassa oli magneetti. Ei sillä, hyvin kauniistihan tyttö sen hyppäsi, tosin ilmassa yritti kääntyä ohjaajan myöhässä tulleen ehdotuksen mukaan sille oikealle esteelle ja päätyi lonkalleen maahan. Seuraavaksi oli sitten ohjaajan vuoro keksiä omaa rataa. Mutta erittäin hauskan radan jälkeen rikkoutui pahin jännitys.

Oman mölliluokan radan näkeminen sai pienen epätoivon ilmaan. Taas kolmantena putki ja ikävästi niin, että toiselta esteeltä suora reitti rakkaalle A-esteelle. Kyllähän se A houkuttelikin, mutta onneksi ohjaaja oli vain puoliksi hidas ja sai koiran juoksemaan A:n ja putken välistä lenkin ennen putkea. Yksi kieltäytyminen siis ja viisi virhepistettä. Muuten rata menikin paremmin kuin oletuksena oli. Yllättävän hyvin toinen putki veti eikä renkaalla ollut niin voimakasta magneettia ettei koiraa olisi saanut käännettyä toiselle esteelle.
Voittoa ei tullut, mutta toinen sija kuitenkin.

Danke Classic, ihan kiva sä oot kuitenkin :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.