IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Jos mä lähden Lahteen... Sunnuntai 26.04.2009 20:52

...joudun Mäntsälään...

26.4.2009 Lahti KV - Stefan Sinko, Slovenia

Silimen Classic Moon JUN EH
Silimen Classic Caprice JUN ERI
Silimen Classic Delight JUN ERI: "1 year old. Quite nice type female. Feminin head with good bite. Nice upper line. Good coat. Correct hind quarters. Good in the movement."
Silimen Classic-Cola AVO ERI:"4 years old. Quite nice type female with good head. Correct bite. Nice neck line. Good hind quarters. Quite good in coat and movement."
kennel Silimen (Summer Rose, Summer Salsa, Summer Music, Classic Caprice) 2 KP

Onneksi sentään pysyttiin kartalla, kun kotikaupungissa oltiin. Tosin itse en ollut oikein koko näyttelypäivänä mukana missään, kun harmitti niin suunnattomasti hukkaamani avain. Suuren ilon koin kuitenkin, sillä tällä kertaa Delin lisäksi mukaan näyttelymeininkiin oli lähtenyt kaksi muutakin Classicin pentua. Eikä tämä näyttely tainnut jäädä kummallekaan viimeiseksi. Uskon, että soopeliedustustakin tullaan vielä näkemään kehissä :). Kivat kakarat Classicilla!

Olin jo ajatellut, että Delin kanssa varmasti menen itse kehään, se on jo meidän juttu. Tosin lennossa suunnitelman vaihdos kuinka esitän koiran, ei ollut niin helppo. Aivot eivät osanneet lähettää käskyä käsille toimia oikein. Noh, harjoitusta ja harjoitusta.
Classic oli hassun hajamielinen. Yksilöarvostelussa vein itse ja kilpailuluokkaan annoin sitten kasvattajalle vietäväksi. Sijoituksia ei nyt tällä kertaa siis tullut meille.
Pitkämatkalainen, Tukholmasta Lahteen, Jade poimittiin jo jatkoon, mutta tiputettiin viime hetkillä pois sijoituksilta kuitenkin.

Kun omat kehät oli ohi, pystyin jo keskittymään hieman ja söin makkaran. Tosin viimeisen palasen jouduin liki nielaisemaan kokonaisena, sillä pitikin mennä Jaden kanssa vielä kehään kasvattajaluokkaan. Kiva tyttö Jade on ja miten vähäisellä kokemuksella niin sopeutuvainen! Ihmiset vain vaihtuivat kenen käsissä kulki ja niin hyvin otti asian että :).

Loppujen lopuksi pystyin minäkin rentoutumaan ja olemaan tyytyväinen, sillä lopulta autosta löytyi jo puolivuorokautta kaipaamani 5€:n avain. Hassua, että niin vähän maksava voi olla niin arvokas, että sen takia menettää jopa yöunet (tosin, se temppu ei ole minulle vaikea) ja hyvän fiiliksen.

Kehän jälkeen iskin Classicille ison namin ja sanoin, että nyt ei tartte enää. Että nyt me sitten otetaan harja kauniiseen käteen ja heitetään talviturkki mäkeen. Bikinikausi alkakoon mammalla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.