IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...
Tänään aikaisin aamulla, kello neljän pintaan, tuli lenkiltä mukanamme sisälle taas erinäinen määrä hyttysiä. Ikäviä öttiäisiä, surisevat korvan lähellä ja haluavat meidän luovuttavan verta. Mikäs sen mukavampi paikka olisikaan luovuttaa verta kuin oma koti. Mutta valitettavasti en ymmärrä miksi minun pitäisi luovuttaa verta niin ikävästi puhuvalle hemmolle.
Eli aikalaiseksi riesaksi koen ne hyttyset kuitenkin. Onneksi meille on kuitenkin muuttanut muutaman vuoden sisään kaksi collieta. Aamullakin tytöt pomppasivat yhteistuumin pystyyn kun kuulivat sirinää. Pienet silmät äkkäsivät hyttysiä ja niin alkoi napsiminen. Tytöt valppaina menivät ympäri asuntoa ja pyydystivät hyttysiä. Kiitos heille.

Tuike on vielä nuori, enkä tiedä mihin kaikkiin lajeihin Tuike on erikoistunut. Mutta Classic hävittää hyttysten lisäksi tehokkaasti ainekin muurahaiset ja hämähäkit. Monen monta kertaa kaunis collie on pelastanut minut tappajahämähäkiltä. Classic tietää, että kun emäntä kiljahtelee, on aika tulla auttamaan.
Myös isäntää Classic auttaa mielellään. Kun Classic kuulee kuinka hyttysiiä aletaan läiskimään, syöksyy hän paikalle salamana ja alkaa napsimaan.

Eli mikä on johtopäätös. Collie on erittäin upea palveluskoira.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.