IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Maksimoitu colliekatrasMaanantai 06.08.2007 05:50

Classic tuli takaisin kotiin. Talossa siis nyt kolme collieta, kuulostaa vallan ihanalta :). Mentiin ottamaan pieni yötottis. Lähinnä isännän ja Tuiken juttuhan se oli, itse lähdin seuraksi. Tai no, olihan minulla pieni kiinnostus katsoa miten saan Jumbon toimimaan.

Yllätyin suunnattomasti kuinka hyvin Tuikella ja isännällä nykyään liikkeet menee. Tuike on kovin innoissaan, en mitenkään voi sanoa tyttöä enää uniseksi. Ollaan nyt saatu perheen sisäinen kilpakumppani Classicin kanssa. Hmmm... Valitettavasti Classic on hieman lapanen tällä hetkellä. Kyllä sillä intoa riittää, haluaa tehdä jne. Mutta sen tekemisestä on todellakin puhti pois. En viitsi sen kanssa oikein nyt treenatakaan. Kunhan saan taas oman pienen Classicin takaisin, sitten aloitamme taas treenit.

Nyt voin valita jonkun "korvaavan koiran", jonka kanssa pikkuisen harjoittelen. Tänään sitten testailin eiliseen tapaan Jumboa. Oli hauska huomata, miten Jumboon sai jo heti kontaktia. Yleisesti ottaen se oli hieman ihmeissään, että mikä juttu tämä nyt on... tullaan yöllä kentälle syömään nakkeja. Siinä nakkien napsimisen yhteydessä koitan ohjastaa Jumboa tekemään jotain pientä. Nyt ihan luoksetuloa ja seuraamista. Alkeita alkeita, mutta siitä se lähtee. Ei se mahdoton koira mitenkään ole. Taas minulle uudenlainen ohjattava :)

Pikku-treenien jälkeen käveltiin lenkki. Johanneksen leikkiessä Boogien kanssa talutin hetken kolmea collieta. Ja voin sanoa, että tuntui mukavalta. Oli ihana nähdä kolmen pehkon kulkevan kylki kyljessä. Kyllä sitä kävi unelmoimaan, että jospa joskus olisi itsellä todellakin kolme collieta.
Vaikka mistäpä minä en unelmoisi. Maailmassa on niin paljon ihania koiria, jotka voisin omakseni ottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.