IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Öinen tottistuokioKeskiviikko 08.08.2007 06:59

Päivisin on ollut koirilla ehkä vähän turhankin kuuma. Mutta jotain mukavaa tekemistä kuitenkin on keksittävä. Eli nyt kesän ajan olemmekin pitäneet öisin tottistuokioita. Harjoittelut ovat olleet lähinnä Tuiken takia. Mutta kaikkiahan siinä on tullut hieman treenattua.

Tuike on edistynyt valtavasti ja koenkin jo suunnatonta nautintoa seuratessani isännän ja Tuiken työskentelyä. Oman ilonsa minulle suo nyt Rommi. (Jumbo nimenä on niin kamalan vaikea muistaa... Jambo, Jumbo, Dumbo...) Alkeitahan sitä harjoitellaan. Mutta juuri silloin editys on yleensä huimaa. Jumboon saa jo hyvin kontaktia ja Jumbo on kiinnostunut siitä mitä tehdään.
Päästin Jumboa jo vapaaksikin. Ei puhettakaan, että Jumbo olisi lähtenyt johonkin. Makkaroiden vetovoima oli niin suuri. Luoksetulossa oli iloista katseltavaa kun Jumbo juoksi luokseni turkki hulmuten.
Sivulle sain Jumbon tulemaan ohjaten muutaman kerran ihan onnistuneesti. Ja sitten lisänä muutaman ei niin onnistuneen sivulle istumisen sain kaupan päälle.

Classic oli sitten niin loukkaantuneen oloinen, että sen kanssa oli pakko ottaa muutama liike. Huvikseni koitin ensimmäistä kertaa miten Classic tottelee käskyä kun sanon sen jonkin matkan päästä selin. Hieman epäröiden Classic kuulema painui maahan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.