IRC-Galleria

KALAT 20.2. - 20.3. KalatTorstai 03.07.2008 02:58

Elementti: Vesi

Luonne: Haaveellinen kala saattaa loukata itsensä luottaessaan pilvilinnoihin. Kalat on sisäisesti elävä, mielikuvituksekas ja tunteellinen. Hän on intuitiivinen, sopeutuva ja äärimmäisen herkkä. Hän on auttavainen, empaattinen ja aina valmiina ymmärtämään muita. Kalat ei ole kovin järjestelmällinen ja kurinalainen. Hän on alitajuntansa hallitsema. Alitajunnan hallitsemana ihmisenä kala saattaa joskus olla altis käyttäytymään primitiivisten tunteiden perusteella. Herkkyyden ja intuitiivisuutensa vuoksi kalan itsensäkin saattaa olla vaikea hallita ja ymmärtää itseään. Sen takia suuttuessaan kala saattaa turvautua väkivaltaan. Koska kalat elävät haavemaailmassa muiden ihmisten on joskus hyvin vaikea päästä sisälle heidän sisäiseen maailmaansa. Kuitenkin muut vesi-elementin merkit, rapu ja skorpioni ymmärtävät kalaa paremmin kuin muut merkit. Kuitenkin kalat itse ovat taitavia työskentelemään hoivaamisalalla. Erityisesti mielenterveysongelmaisten parissa kalat ovat luonteenomaisella paikallaan, sillä heissä piilee psyykkisiä voimia jotka rauhoittavat toisia. Mutta jos kalan oma mielenrauha järkkyy, niin tasapainon saavuttaminen on vaikeaa.

Rakkaus: Kalat ovat parantumattomia romantikkoja. Rakkaus on Kalalle elinehto. Hänellä on päässään selvä käsitys unelmiensa henkilöstä ja he pettyvät elämässä rakkauteen useammin kuin kukaan muu. Kala kaipaa huolenpitoa ja jatkuvia rakkaudentunnustuksia. Kumppanilleen hän antaa syvää ja aitoa rakkautta.

Harrastukset: Kalan herkkyys antaa hyvät mahdollisuudet taiteen ymmärtämiselle. Mutta kalaa kiinnostavat myös vauhdikkaat urheilulajit. Erityisesti miespuoliset kalat pitävät myös vauhdikkaasta autourheilusta.

Ulkomuoto: Kalat ovat lyhyehköjä ja heillä voi olla hieman huono ryhti. Kalojen silmät ovat kuten muidenkin vedenmerkkien tavoin alaspäin kaareutuvat ja kaloilla on usein haaveileva katse. Kaloilla on tuuheat kulmakarvat. Kasvot ovat muiden vedenmerkkien tavoin pyöreät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.