IRC-Galleria

Riveri

Riveri

www.myspace.com/matchmadeinhelsinki

hihii jatkoa.Maanantai 04.12.2006 07:44

Joo tuli tosta Dzoozista niin mielee se juhannus, et se on kyl pakko jakaa muidenkin kanssa.

Eli siis Alotetaan jussin kans juhannuksen vietto virosta haettujen juomien kans. Alotellaan mukavasti ja kelataan et jee kyl me koht löydetää jotai menoo. Noh, sit oli siinä nautittu "parit" ölöppöset ja kumpiki alko olee hieman humalas. Päätettiin mennä saunaan(virhe). Päätetään lähtee ulos vähän viilentyy (alasti siis). Kohta alko kylmä olee ja päätettii mennä takas saunaan ja oon avaamas ovea, kunnes huomaan et vitun dzooz oli iskeny sen oven kiinni.
Täs vaihees tämmönen pieni tilannekatsaus; Kaks teiniä hilluu kaljat kädes, munasillaan, vitun kylmissään jossai pihal koittaen epätoivoisesti miettiä et miten päästä sisälle. Kaikki ovet oli lukkossa. No sit myöhemmin keksin keinon päästä taloon sisälle rikkomatta mitään (Joo tiiän, oon fiksu) mut sitä en paljasta täällä koska joku vois koittaa mennä sisään.(meil on sit hälyttimet, et vetäkää käteen). Puhtaina kuin pulmuset päätettii lähtee VARASTAMAAN MANSIKOITA! :DDDD Otetaan pyörät ja lähetään polkemaan läheiseen mansikkamestaan. Matkalla, jussi sammuu pyörän selkään ja ajaa ojaan. Itse nauroin niin, että menetin pyörän hallinnan. Enköhän sitte itsekkin ollu siel ojas. Ketään ei sattunu, joten päätettiin jatkaa matkaa! En sitte ees muistanu mis se vitun mansikka mesta oli, joten hypittii jonku pellon yli ja oltiin sit ihan märkii aamukasteest. Sit viimein muistin, et eihä se oo ees tääl vaan tuol vähän eri suunnas. Sitten, ku viimein päästiin sinne mansikkamestalle mä hiffasin et ei saatana viel kesäkuus mitää mansikoita oo. Oli siel sit pari hikistä mansikkaa mitkä huitastii naamaan ja lähettii himaan. Kotona sitte päätettii tehä "vähän" ruokaa. Dzoozi Käski laittaa koko paketin jauhelihaa (noin kilon verran) ja koko paketin makarooneja (toinen kilo) Eli lopujen lopuks tätä jussin herkkuruokaa oli sit semmosen vitummoisen kattilan verran. "Kyl mä sen kaiken syön", sano Jussi... Hyvä ku viimeisteli sen yhen lautasellisen. Kummatki kylläisinä ja jurrisina päätettii mennä nukkuu. Aamul juotiin sidukkaa terassil kylpytakit pääl ku kaks homoo. Oli miehekäs olo. Hyvää Juhannusta! ööö?

P.s. Ei vittu tajusin just et eka tehtiin se safka ja sit mentii nyysii niit vitun mansikoita :D (muisti pelaa siis tosta illasta)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.