IRC-Galleria

Riveri

Riveri

www.myspace.com/matchmadeinhelsinki

OkseLauantai 09.06.2007 10:56

Kävelin just alakertaa hakee juotavaa ja löydän saksalaisen vaihtarikaverini, kuka oli kyläilemäs tääl tän yön, nussimasta host-siskoani. Pienet ällövibat. Ne kauhees paniikis rupes jotai vaatteit vetää päälle ja kävelin vaan kylmän viileesti jääkaapille, otin limun ja menin takas ylös. Nyt ne sit tuol alhaal häpeissään miettii et jatkaisko touhuja. Hyi nyt ne alko taas naimaan. Nää lattiat ei selvästi oo mitää laadukasta äänieristettä. Ois ehkä hiukan läppä jos noi host-vanhemmat kävelis alakertaan. hahaha. Joo. Mut nyt -->ööliä eli siis olutta. Prom oli muuten aika paska.

Edit: Kaikista hauskinta tossa oli muuten se, että toi Arfst oli kysyny jos hengaisin sen kanssa tän viikonlopun. Selvästi sillä oli jonkinäköinen taka-ajatus siinä.


Muuten kalja maistuu vähä skumpalta ku juo sitä skumppalasista. outoa. Saatan kyl kans olla liian humalassa maistaakseni eroa.

Kirjottaminen kännis on yllättävän hauskaa. Ajatukset virtaa vaan näppikselle. tai siis koneelle. Tai häh. hehe.

Muistinki juuri et oltii autos tulos semmosest showst tänää nii kylhä toi kelley hiplas ton arfstin kullia jo siinä vaiheessa. päästin komean pierun ja tapoin sen kiimasen tunnelman siin autos. hahahha. Nauratti itseäni varsin paljon. Noh, eipähän enää kosketellu toisiaan mun vieres.


Edit: Mun on vaan koko ajan lisättävä lisää paskaa tähän tekstiin. Mun eräs kaveri tuli just himaa rehabista. Varsin huono ennuste jos muijalla ikää 15 ja varsin kovan luokan addiktio kokkeliin. Muistakaa lapset että kemikaalit on pahasta. Hyi taas etoo. Äänet voimistuu. Koht toi sakemanni tulee. :DDD Ulkona tuulee. Tänää jäljel 17 aamua mun kotiutumiseen. Oon varsin iloinen asiasta vaikka jäänki kaipaamaan monia asioita. Nyt on aika taas avata ööli. Koshhhh. Jenkkiläinen bisse on ihan paskaa. "American beer is like having sex in a canoo. Fucking near water." Tais olla Virva joka ton joskus kerto. Kyllä suomalainen soppa on hyvää. Oli ehkä yks elämäni parhaista hetkistä, ku sain joululahjan kavereiltani suomesta. Siin oli kaljaa ja kaikkeee muutakin huvöä. Itku siinä meinas tulla ku olin niin otettu. Niille kiitos, kumarrus jaa mongerrus. Mitä vittu muuten mongertaminen on? "MOUnnggrrfffNGGN" Mongerrus kuulostaa myös kovin sivistyneeltä. "Mongertajat ovat Afrikan luoteis-osissa elävä nisäkäslaji. Mongertajien tyypilliseen päivärutiiniin kuuluu parittelu ilman näennäistä syytä. Mongertajat savat poikasia noin 17 kappaletta vuodessa. Mongertajien uloste on sinistä." Näin tiedottaa folke west. grauu. Huomen biitsille afs tyyppien kanssa. Mut nyt taas lopetan hetkeks. Laitan salee koht lisää edittii jos tulee viel lisää sontaa mieleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.