IRC-Galleria

Sakito

Sakito

"What's a Valhalla?"

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mitä nyt olen hieman enemmän tarkkaillut noita uusimpia blogimerkintöjä jne, niin on tullut huomattua valituksia ihan söpö määrä. Samalla tavalla on myös tullut törmättyä uhkauksiin poistaa tunnuksen, ellei vanhempi Galleria tee comebackia justnytheti, koska äidin pikkuiset kultamussut niin tahtoo. Jos ette heti osaa, niin sitten kaikki onkin yllättäen ihan paskaa ja perseestä.

Aina tällaisten radikaalien muutoksien yhteydessä tulee esille se yksi iso nillittäjäryhmä, joka ei selkeästi edes yritä pidemmällä käytöllä selvittää, että onko sivustossa mitään hyvää. Heti uhkaillaan poistaa tunnukset ja kuten muutama hieno teini totesikin, niin poistetaan "Galleria" - tahdon toki nähdä, kuinka te tämän stuntin suoritatte.

Voisitte hetkeksi unohtaa sen oman napanne ja sen sijaan miettiä, kuinka paljon ylläpitäjät ovat tämän uudistuksen eteen töitä tehneet. En itsekään aluksi pitänyt uudesta modauspohjasta, koska se oli täysin erilainen vanhaan verrattuna. Kuitenkin tappelin sen kanssa aikani, ja sain tehtyä jotenkuten sellaisen modauksen, kuin tahdoin. Menkää hieman itseenne ja miettikääpä asiaa ylläpidon kannalta - kuvittele, että olet itse samankaltaisen ison sivuston ylläpitäjäryhmässä ja kehität sivustoa parempaan suuntaan. Kun viimeinkin julkistatte tuloksen vaikkapa uuden layoutin muodossa, niin vastassa onkin kasa ihmisiä, jotka karjuvat että vanha oli parempi ja että poistetaan tunnukset, jos ei vanhaa versiota tulekaan takaisin.

Itseäni ei tosin harmita, että nämä kitisijät poistaisivat tunnuksensa - tehkää toki näin, nostatte samalla tämän paikan tasoa ja keski-ikää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.