IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Another heroPerjantai 20.11.2009 21:08

Plääää. Äidin koiran vahdiksi jouduin, ja mehän tunnetusti tullaan toimeen vähän huonosti, piski ei viihdy täällä kyllä yhtään sitten, koko aikanen viuskutus päällä. Vois lähtee lenkille sen kaa nii ei tartteis kuunnella tota, on nimittäin pikkuhiljaa rasittavaa.

Tän päivän themesong on "the Show Must Go On", fiilis on paska mutta minkäs teet, ei sitä voi luovuttaakkaan.

Ihan mukavaa sillee ollu viime päivinä, ainakin olosuhteet huomioon ottaen. Unettomuus on vaan pahentunu, en ollu tällä viikolla kertaakaan ajoissa koulussa, hyvinä päivinä, kuten tänään, vaan jonku 8min myöhäs, huonompina päivinä tunnin, jopa kaks... Alkaa nimittäi syödä tuoki homma jo itessään minuu. Kaikki vähän feilaa tällähetkellä, niin ei tosiaankaan koulunki tarvis. Ei voi kun miettii miksi pitää näin paskasti taas mennä :/

En muuten sitten lomittamaan lähteny, keikka peruuntu ja itekin totesin etten uskalla lähtee riskeeraamaan.

Miulla taas välähti tänää ja pesin hiukset mustan koiran shamppoolla, ku mietin josse tummentas näitä vähäsen 8D (Ei toiminu 8/ )

Aini taidan vähän kuvaspämmiä harrastaa! >8D (Vanhaha toi ole jo on, siin oo ees nenägoruuuu)


EDIT//: Lol, anteeks ku kuulostan niin angstilta 8-D (En vaan oo oikeen ilonen otus nykysin, mut tästähän se taas lähtee uuteen nousuun... tai sit pitää käydä taas kerran pohjan kautta, mitä en kyl haluu, koska siitä ei ikinä tiiä selviikö vai ei.... 8''| )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.