IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Voi vitun emo lollero mieTiistai 14.12.2010 23:34

Mietin täs et minä olen surullinen.Sit mietin et toisaalta kyl ihan mukava olo, semmone haikee. Sit totesin et on vaan niin paljon tunteita olo! Sit totesin et voi vittu joo, sou emoussonal it makes me ckrai änd läff hier. Mut tietääpähän olevansa hengis, heh heh! 8) Joo johtuu siitä ku aattelin vetäväni unettoman yön mut viielt totesin etten jaksakaan, eli diudau teille kaikille!


Joo terveppä vaan, pitää taaaaas, kyllä juuh, pahoittelen, tänne kirjottaa, koska.... VOIN.


Hei mutta haloo kansa, joulu on ens viikolla! FAAAK! Tilanne ehkä vaatii arrrmotonta jouluostoskelua! Toisaalta hirveän typerää koko joulu kulutus juhla, ateistina sitä aina sillon tällön miettii miks etes ottaa vapaaehtosesti osaa tähän vuosittaiseen hullunmyllyyn. Mutta jouluna on kuitenkin hyvä rauhottua perheen ja ystävien kesken, ja onhan se oikeesti mukava antaa lahjoja ihmisille, joista välittää.

Tosin haluisin antaa kaikille ihanille niin paljon enemmän, tai siis kalliimpia tavaroita, vaikka muuttuuhan joku pikkuesinekin arvokkaaksi jos sen joltain murulta saa <3 ainakin omalla kohdallani..!

Mut joo, kiitti ja kuitti. Koitan painottaa näitä päiväkirjailujani tähä omaan kuvapäiviksee, ko itellehä mie näit lähinnä kirjotan, ja en tiä kiinnostaako tää miu pienen pojan elämä kettään x''D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.