IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

There was a boyKeskiviikko 04.05.2011 00:09

Katoin, tai no oikestaan kuuntelin (=tein Pyryä) Moulin Rougen tuossa pitkästä aikaa ja nyt on soinu biisit päässä kovasti, koulussaki tehny mieli vaan ruveta laulamaan (minkä oon tehny tosin vasta kun kukaa ei oo ollu kuulolla, hahaa!)

Btw Pyry on ny valmiskin ja upein <3 Otan viikonloppuna hänestä kunnon kuvia Susilehdossa.

Ja sit aaagh Bakacon. Ollu vähän 'not amused' koko lähdöstä (mut pakkohan se on velvollisuudet hoitaa) kunnes tänään muistin et iltabileet reivit reivit aaa! Oisin halunnu hypettää jolleki luokkakaverille mutten kehannu ku pelkään et pälätän muuteki liikaa asioistani siellä 'ventovieraille' jotka kuuntelee vaan kohtelijaisuudesta 8B Nojoo.

Sitte oi angst miustois nii ihana ku ois lyhyet blondit hiukset eikä pitkät ja tummat! Mut ei en pyge. Hiukset kuolis ja ei ois nii oritsinel. Ja ennen kaikkea en näistä pysty luopumaan ihan vielä, TAKAPIISKANI <3<3<3

Ähyhähy, päivät vaan katoilee, en oo jaksanu oikee yhteyksis olla kehkää (normaalistiko olen?) etenkää ku toi Jarmo on. Ghhh. Mut on se jo ihan jees, pikkuhiljaa!

Aijjoo ja sitten siitähän ajattelin vikistä, miten paljon maailmassa on kaikenmaaliman kaipaus värssyjä kun niille korvansa kallistaa. ...Tyhmää.

Ja huomenna suunta KuopioCityyn Taitajoita turistisoimaan! (suom.huom.Vapaata koulusta FFFFFFUCK YEAAAAAHHHH!!! *eagles and stars right to your face*

PS.Kaipaan taas vakavaa juttuseuraa politiikoista ja maaliman menosta agh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.