IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

HAA!Maanantai 07.11.2011 21:43

OMIGAH BUZZCOCKS TULOO SUOMEEN!? HOLA OLÉ!
Melkei vois lähtee kattomahan. En tosin käyny Pistolsiakkaa kattomas sillo joskus ihan periaate syistä, mut hmm mm, saas nährä.

Paitsi ettei kukaa teistä taia olla paskankaan kiinnostunnu vanhasta punkista, damn.

Mut nyt angstaan moi, tuntuu vaan välillä siltä ettei miusta olla ylipäänsä kiinnostuneita. Ihmisillä tuntuu olevan liian kiire pitää huolta itestään. Ei kyllä sillä et miusta kukaa koskaa pahemmi ois pitäny huolta, mut välillä sitä vaan miettii et millon on miun vuoro/tuleeko koskaan kukaan huolehtimaan miusta?

Voi tottakai olla etten vaan huomaa, mut ei sitä tiiä onko välitetty jos sitä kukaan ei koskaan kerro. Ja vaikka kertois sitä epäilee silti aina että kestääkö se.

Tottakai sekin on mahdollista että vika on miussa, en viime/nykyaikoina anna niin paljon huomioo/ota yhteyttä koska en haluu antaa 'itteeni ilmaseks', ja tämä koska liian monta suhdetta joita molen keskenäni saanu ylläpitää takana. Et prinsessakohtelua, pliis. u3u

Ja tähän on hyvä lopettaa tämä vuodatus.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.