IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Miun on pitäny marista tästä aijemmi!

MINULLA EI OLE NIMEÄ iteasias ku muistelen nii oon joskus marissukki täst jo kauan sittenki oho no anygau

Kun ei ole..!
Sara, öö siis tajuun kyllä et sil usein miuhun viitataan mut siitä tulee sisälle sellanen luimimis reaktio ''tämä ihminen ei tiedä ollenkaa kuka/mikä moon''. En siis tunne sitä kovinkaan omaksi nimekseni. Ollu vuosia sellanen alias/salanimi jolla liukua huomaamattomissa yhteiskunnassa hahaa!

Saruto NO JOOOOOOOOOOOOO siis terve. NO EIHÄN TÄMÄ OLE KOVIN VAKAVASTI OTETTAVA NIMI KOSKAAN OLLU.

Ruto Tällä miun ystävät/kaverit tuntee miut ja tällä he miuta kuttuu. Paitsi yksi, koulukaveri. Jooh.

Toisaalta minuu kyllä silleen viehättää miehen nimet naisilla ja toisinpäin, mut haluisin kyllä itelleni semmoisen oikeesti oman nimen.

Oon miettiny Aria, se ois muinais-Skandinnaavinen ja tarkottas kotkaa. Se on siistiä. Mut sit toisaalt mih mih. Mut siinois R se on plussa!
No sit Aras, jonka löysin tänään! Hieman ois ovela, Sara heitetty vaan ynpäri hähää! Sois unisex ja tarkottaa kotkan älyä (joo vitusti kotkia tääl kiikkikii!) mut son Liettualainen ja haluisin silleen täält kotihuudseilt olevan nimen.
No tänään löysin myös Daran. Vittu siit tulis nopeesti vaan darra ää, se tarkottas tähteä ja se on Cambodialainen hähää how cuulio is that? Unisex myös.
Ja sit Sasha, mainihin siit täs aijemminki, seki ois unisex mjah mjah.

Ennen ahdistuin kamalasti Maria -nimestäni (toinen nimi siis). Yyh jotai kristinuskoa ja yyh kaikki on jotain Marioita, mut sitku sain tietää et son välimerel miesten käytös niin en oo ahdistunu siit nii kovast. Ja Sará María kuulostaa hienolta jos sitä ei sano sillee Suomalaisittan-lattean-monotonmisesti.

Mut joo, tälläst tähän henkäsyyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.