IRC-Galleria

Schattenjäger

Schattenjäger

The battle for a just society is one between the morally right and the politically correct.
http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/nakokulma/2628438/saa-tulla

Mua yhtä aikaa nauratti ja kauhistutti tuota artikkelia lukiessani, että miten paljon tekstiä siinä oli siihen nähden, että siinä sanottiin niin vähän, jos ollenkaan. Nauratti, koska artikkeli on huvittava. Kauhistutti, koska sen nollainformaation määrä lähenteli minun lukion aikaisia uskonnon esseitä, joihin en ollut valmistautunut ikinä edes vähää alusta ja ihan itseäni viihdyttääkseni kokeilin aina, että miten korkean arvosanan saan kokeesta mahdollisimman vähällä oikealla informaatiolla. Samanlaisia kirjoituksia on ollut liikkeellä nyt niin paljon, että haluanpa itsekin kokeilla. Katsotaan miten nopeasti ja miten vähällä vaivalla saan aikaan samanlaisen oksennuksen. Aika.. alkaa.. nyt!
---
Minä olen seurannut sivusta kauhistuneena ja jopa pelokkaana Suomen vihaista ilmapiiriä liittyen maahanmuuttoon. Tuntuu, että suomalaisia vaivaa vanhemmilta sukupolvilta periytynyt ulkomaalaispelko, joka ei ole hävinnyt kansastamme, vaikka Suomenkin olisi aika astua globalisaation aikakauteen.

On tullut aika tunnustaa tosiasiat: monikulttuurisuus on in ja rasismi out!

Ulkomaalaispelko näkyy suomalaisissa ihan kaikissa arkisissa asioissa. Kahvipöydässä keskustelu kääntyy maahanmuuttoon, ja siihen, miten ulkomaalaiset tulevat ja vievät meidän suomalaisten työpaikat. Kapakoissa suomalaiset miehet verkkareineen ja kaljuine päineen kokoontuvat yhdessä kiroamaan sitä, miten ulkomaalaiset ovat tuhonneet suomalaisen kulttuurin. Internet on täynnä vihaisia puheita siitä, miten maahanmuuttopolitiikkka on epäonnistunut ja suomalaisen sananvapautta halutaan rajoittaa vähemmistöjen hyysäyksen nimissä.

Nyt on tullut aika herätä!

Meillä suomalaisilla on nimittäin kaikki hyvin! Me emme voi samaistua tilanteeseen, joka on ihmisellä, joka muuttaa tänne kauheista oloista. Emme ole koskaan joutuneet kokemaan sellaista, mitä Suomeen muuttava pakolainen on kokenut. Tämän takia me emme ole oikeutetussa asemassa osoittamaan sormella maahanmuuttajaa, jonka viimeinen hätähuuto kantasuomalaista rasismia kohdatessaan on purkaa ahdistuksensa raiskaamalla ja pahonpitelemällä. Meistä kaikki varmasti toimisivat vastaavassa tilanteessa samoin! Onkin siis syytä kaikkien katsoa peiliin ennen kuin tuomitsee. Jokaisella maahanmuuttajalla ja vähemmistöryhmän edustajalla on koskematon ihmisarvo, jonka arvoa ei voi mitata. Ihmisarvo on jokaisella maahanmuuttajalla, pakolaisella, vammaisella, naisella, lapsella sekä seksuaalivähemmistön edustajalla, ihan jokaisella!

Kauheasta tilanteesta Suomeen muuttavalla pakolaisella tuleekin olla oikeus parempaan sosiaaliturvaan, kuin etuoikeutetulla suomalaisella, jolle kaikki tarjotaan hopeatarjottimella. Me emme voi tietää miltä tuntuu nähdä nälkää, elää epävarmuudessa, olla rasistisen vihan kohteena, sekä syrjittynä. On maahanmuuttajan oikeus elää hyvää elämää ja saada pehmeä lasku integroitumisessaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Me muuthan olemme syntyneet tänne Suomeen, eli olemme luonnostaan tänne sopeutuneita tänne. Siksi me emme tarvitse niin paljon tukea, kuin pakolainen. Se, että yhtä ihmisryhmää suositaan muiden yli, ei tarkoita sitä, että muita syrjitään!

On jo lähtökohtaisesti kauhea ajatus, että ihmisen arvo määräytyisi sen mukaan, miten paljon hän palvelee yhteisöä. Minua puistattaa ajatus siitä, että ihmisen pitäisi olla tavalla tai toisella yhteisölle hyödyksi, että hänellä olisi yhteisölle arvoa. Se on suorastaan grotestki ajatus, kerrassaan barbaarinen ja julma. Ihmisellä tulee olla oikeus laiskotella ja olla jouten ja oikeus olla tulematta siitä loukattuksi, torutuksi, paheksutuksi tai katsotuksi pahasti! Se on ihmisen oikeus ja se oikeus tulee olla.

Minä sanonkin perusjunteille ja muille rasisteille ja uppiniskoille, että rajat auki! Antaa kaikkien tulla, sillä kaikilla on ihmisoikeus. Suomessa ei päästä ikinä rasismista eroon niin kauan kun täällä vallitsee kantasuomalainen enemmistö, sillä onhan kantaväestöllä aina oma lehmä ojassa. Tulevaisuuden Suomi on monikulttuurinen Suomi, jossa käyvät keskenään kauppaa niin kenialaiset, somalialaiset kuin iranilaisetkin. Monikulttuuriseen Suomeen saa tulla! Rasismin aika on ohi ja sitä vastaan on taisteltava.

NORJAN tapahtumat opettivat meille mihin kantaväestön kulttuurinpalvonta ja rotuviha voivat johtaa, me emme saa antaa sen toistua! Vihapuheet on kiellettävä ennen kuin on liian myöhäistä, ulkomaalaisiin kohdistuva rasismi on kiellettävä ennen kuin on liian myöhäistä, pohjoismaista on saatava monikulttuurisia ennen kuin on liian myöhäistä. Valkoinen Anders Behring Breivik oli yksikulttuurisen yhteiskunnan synnyttämän rasismin ja vihan tuote. Tällainen rasismi on tuomittavaa ja siitä on sanouduttava irti. Me emme saa suvaita rasismia! Rasismi.

Älkää alistuko junttien konservatiiviselle fasismille sekä muutosfobialle, siskot!
---
Enempään en pysty ennen kuin ihan legitiimisti oksennan. Aikaa tohon meni ehkä kymmenen minuuttia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.