IRC-Galleria

Serjoza

Serjoza

Ja tuo uskomaton vaatimattomuus!

miksi naiset rakastuvat aina renttuihin?Perjantai 30.05.2008 05:05

Hyviä poikia, pahoja poikia.. pahoja poikia! Juuri niitä josta äitisi sinua varoitti.

Mikä pahoissa pojissa oikein viehättää? Varmasti meillä jokaisella on ainakin kerran ollut se paha poika, jonka muistaa koko loppuelämänsä. Elämä sen kanssa oli kuin jonkun muun tarinasta, ja kaikkea sitä, mistä aikaisemmin ei edes tiennyt.

Paha poika voi olla paha monella tapaa. Runollisesti hän on renttu. Elämä on omalla tapaa lainsuojatonta, eikä hän kunnioita tyypillisiä auktoriteettejä kuten opettajia, poliiseja, isää tai röökin poltto kielletty -kylttejä. Arjen säännöt eivät päde häneen. Vaikka tulojakaan ei olisi, jostain hänelle aina ilmestyy rahuleita taskuun. Ja tietysti renttu käyttää rahansa täysin päinvastaisella tavalla kuin tavis.

Jokin rentun olemuksessa vetoaa naisiin. Se vapaus tehdä aiemmin vaiettuja asioita. Elämän vaarallisuus ja impulsiivisuus. mutta ehdottomasti myös hoivaamisvietti. Rentun ulkoinen olemus suorastaan huutaa tarvitsevansa jonkun pitämään huolta itsestään, olemaan se tasapainotekijä ja toisinaan myös järjen ääni. jonkun silittämään päästä ja pitämään kädestä, kun on sen aika. Rentut tykkäävät kilteistä tytöistä, he ovat niin viattomia ja ohjailtavia.

Vaikka renttuihin onkin helppo heidän erikoislaatuisuutensa vuoksi kiintyä palavasti, kovin pitkäikäisiä kumppaneita heistä harvoin saa. Missään nimessä heitä ei pidä yrittää pelastaa,eikä muuttaa rivikansalaisiksi. Rentut on luotu kulkemaan, vapaina ilman hihnaa kaulassaan , lopulta ehkä pallo jalassaan. juuri siksi miksi häneen kiintyikin. Ja pohjimmiltaan heillä on syvällä sisimmässään suuri sydän. eivät he halua viedä kilttejä tyttöjä omaan maailmaansa, joka on loppujen lopuksi kaikkea muuta kuin glamouria. Rentut vain saavat sen näyttämään siltä. he ovat todellisia arjen silmänkääntäjiä. Joten kun on aika päästää irti hänestä, se ei ole helppoa. vaikka ystävät, vanhemmat ja järki huutavat niin tekemään. heidän kohtalonsa on opettaa toisenlaista kuvaa elämästä, rakastamista ja lopulta luopumista.

Kesyt linnut kaipaavat. Villit lentävät.

Aika pitää huolen, että elämä palaa taas pikkuhiljaa kohti vanhaa entistä, elämää sääntöjen ja velvolisuuksien maailmassa. Rentut ovat elämänkokemusta huikaisevasti kasvattava kokemus. Ehdottomasti kaiken sen vaivan ja surun arvoista. Sillä lopulta onnellisimpia ovat ne, jotka saavat katua elettyä elämää ja tehtyjä virheitä, kuin ne, jotka joutuvat katumaan elämättä jäänyttä elämää ja tekemättä jääneitä virheitä.

.....

tästä impulsiivisesta pohdinnasta kuuluu kiitos pikkuPASKAJÄTKÄLLE, joka toimit senhetkisenä inspiraationlähteenäni :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.