IRC-Galleria

ShinShin

ShinShin

Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

Selaa blogimerkintöjä

I♥MEMaanantai 07.07.2008 00:53

Huomasin sen taas tänään, mutta tällä kertaa jopa ymmärsin...
Nähtävästi jos en nää jotain ihmistsä pariin päivään ja alan miettimään kyseistä henkilöä sisälleni alkaa kertymään outo tunne, ahdistava tunne, epämiellyttävä, nimittäin viha. Alan vihaamaan ihmisiä, ja jos momentti jatkuu alan vihaamaan ihmistä sekä kaikkea häneen liittyvää, vihamaan kaikkia ihmisiä, vihaamaan aivan kaikkea ja lopulta vihaan itseäni.

Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan vaikuta näin, jotkut ärsyttävät ja jotkut vaan ovat samantekeviä, mutta lopputulos on sama....vihaan itseäni.
Tämä tunne kyseistä henkilöä kohtaan jatkuu niin kauan kunnes seuraavaksi näen kyseisen ihmisen, nähtäessä tunne haihtuu, väliaikaisesti.

äh, on pakko kirjottaa jonnekkin...

olen taas kerännyt kiukkuani sisälle ja tänään en jaksanut enää piilotella sitä, rikoin tavaroita joita nyt kadun rikkoneeni, revein juttuja joita en välttämättä olisi halunnut repiä, huusin itselleni, pahoitin oman mieleni.

olo on nyt hieman parempi kun kulutin energiaani ulkona puoli tuntia juosten karanneen koiran perässä.

lisäksi mieltäni tavallaan piristi kun äiti ja janne tuli kotiin. Janne oli vittuillakseen ostanut tuliaiseksi paidan joka oli täynnä "I♥ME" tekstiä~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.