IRC-Galleria

Siroqi`s

Siroqi`s

Tämän naisen uho, on kilpailijan tuho!

tieto liikkeelle!Torstai 23.10.2008 16:15



PARVOA ON LIIKKELLÄ!!!!

Lähinnä ilmeisesti Tampereen suunnalla mutta toki myös muualla jos kerran Tampereellakin. Jos koiranne alkaa ripuloimaan niin reagoikaa siihen välittömästi ja viekää koira eläinlääkäriin tiputukseen heti. Vaatikaa eläinlääkärin ottamaan parvotesti varmuuden vuoksi.

Sain puhelinsoiton ihan vähän aikaa sitten Suvilta, Pirkkalasta, ja hänen koiransa melkein menehtyi ennenkuin el.l suostui ottamaan testin ja positiivinen oli. Onneksi Suvin koirat selviytyivät vaikka hiuskarvan varassa olikin. Kyse voi jopa olla eri kannasta mitä meillä on ennen ollut, koska Suvin kaksi vanhaakin koiraa sairastuivat, vaikka ne olikin useaan kertaan rokotettu parvoa vastaan.
Laitan tiedon myös foorumille, mutta levittäkää sanaa parvovaarasta ihan joka puolelle.
Parvo ei kuole edes pakkasessa eli maassa voi virus säilyä yli puoli vuottakin ja jopa vuosia. Vircon tappaa viruksen sisätiloista mutta desinfioipas koko maasto ympäriltä. Parvovirus leviää myös ihmisen mukana vaatteissa ja ennenkaikkea kengissä. Tarkistakaa koirienne rokotukset. Koira saa parvon lievempänä jos rokotus on kunnossa.
Ei sitten näyttelyihin jos on pieniä pentuja kotona tai sitten virconkäsittely kenkiin ja kaikkiin niihin paikkoihin mihin vain on mahdollista kotiin tullessa.

Ilmoitus tullut cockereiden palstalle 23.9.2008

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.