IRC-Galleria

Jyväskylä Rock 21.8-10Sunnuntai 29.08.2010 17:48

Lähdin 9.10 bussilla Tampereelle ja Mira hyppäsi kyytiin Kangasalta. Tampereelle päästyämme käytiin ostamassa bussiliput etukäteen ja siirryimme Jyväskylään suuntaavaan bussiin. Tämä bussimatka meni HITAASTI, mutta väsynyttä läppää heittäen. "LÄTÄKKÖ!" "Mitäköhän ne järkkärit sanois jos menis moottorisahan kanssa sinne alueelle?"
Jyväskylässä lähdettiin vaan kävelemään (minusuuntavaisto<3) ja nähtiin mm. Klamydian keikkabussi. Ja Heidi neuvoi meidät oikeaan bussiin, millä päästiin sitten laajavuoreen. Sielläpä sitten näkyikin Inka, Solja, Laura, Allu sekä Sara ja Maria. Ainiin. "Onks sulla ne liput?"-Titta "Ai mitkä liput?"-Mira Kiitos Miralle sponsoroinnista ! Turvatarkastuksesta päästyä Mira jo olikin pitämässä paikkaa. Ennen The Winylssejä näin Veran ja Jutan joiden kanssa vaihettiin kuulumiset.
Winyls veti hyvin ja keikka oli parempi kuin Wanajassa. Näiden jälkeen oli sitten Reckless Love toisella lavalla, joten juokseminen sinne sekä päätyminen toiseen riviin Pepen puolelle. Siinähän se meni normaalisti.
Sitten aloittikin Cheek taas vuorostaan toisella lavalla. Vihdoinkin ! Oli jotenkin erilainen keikka, kun en oo tottunut "räp keikkoihin". (: Näköjään iskee tällaisetkin muhun.
Keikan jälkeen Reckless Love olikin jakamassa nimmareita yms toisen lavan luona ja otettiin mm. street team kuva tässä välissä. Anna Puu soitta samaan aikaan vieressä ja keikasta näin sitten about puolet. Idän hitain <3 Miten pystyy noin hyvin vetämään raskaana ollessaan keikan? :o hianoo!
Jossain kohtaa tunnin odottamisen aikana Winylssien poikia käytiin moikaamassa. "Kiitos tosi paljon kun olit katsomassa taas" "No sittenhän sä pääset katsomaan meitä useammin" "Totta kai SÄ saat kuvan (:" +100x synttärionnittelut ja Leadyn juttelut kesken kaiken. Sekä hajoaminen etc :D
Negative oli 'ihan jees' mm. Naive ! aah. Ngt jälkeen mun olikin sitten vuoro taas lähteä juoksemaan Irinan keikkaa katsomaan. Irina oli IHANA. Pääsin kolmannen rivin vasemmalle puolelle ja hetken päästä siitä Irina huomasi/tunnisti mut. Voi että se HYMY ja vilkutus (': hihi. Sekä Jussin reaktio/katseet koko loppu keikan ajan.. :'D Olisko loppuvaiheessa pääsin sitten toisen rivin keskelle ja sain vihdoin muutaman hyvän kuvan. Eturiviin vikan biisin ajaks. Viimeinen keikka vähään aikaan. Sniif ! Ps. TykkäänTykkäänTykkään. No joka tapauksessa, kaikki hyvä loppuu aikanaan niin kuin myös tääkin keikka.
Välissä oli mm. Raptoria yms. jonka jälkeen päästiin eturiviin Monan/Villen/Antsan viereen ja kun Jenni vihdoin aloitti, alkoi kaatosade, mikä kestikin sitten koko yön. Ennen encorea lähdettiin pois, kun ei pystynyt olemaan sielä sateessa.. Bussi pysäkille päästyä jouduttiin venaamaan ties kuin kauan bussia ja se oli ihan täynnä. Huoh. Joku luuli mua paikalliseks ja jouduin neuvomaan sitä. hah.
Yö oli PITKÄ ja olo oli suoraan sanottua märkä. :< Käytiin istumassa pari tuntia jossain huoltoasemalla ja venattiin bussia matkahuollon edessä. Onneksi sitten saatiin juttuseuraa hyvännäköisestä herrasta, jonka nimeä ei tullut edes kysyttyä (?).
Mutta bussiin selvittiin kellon näyttäessä 7.20 aamulla. Nukuttua ei tullut yhtään ja Tampereella pikavuoroon ja kohti kotia. Äiti tuli hakemaan eikä onneks tarvinnut kävellä siinä olo tilassa..

Kiitos bändeille, Miralle +muu seura.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.