IRC-Galleria

28.8-10 TampereMaanantai 30.08.2010 01:49

Bussi oli 13.25 Tampereella ja Sannan otin matkan varrella Metson kirjaston pihasta. Aluelipun osto ja suoraan moikkaamaan eturivissä istuvia tuttuja tytsyjä ;) Siinä jonkin aikaa väisteltiin AMPIAISIA ja höpötettiin kaikenlaista. Titinallen aikana alkoi äidit käydä kuumina, joten pakenettiin paikalta ja samalla nähtiin Uk:n Antti. Titinallen jälkeen oli vuorossa (en muista nimeä) bändi jossa oli hyvännäkönen rumpali (je). Sen jälkeen puol tuntia venaamista ja kuumeiseti odotettiin poikia lavalle.
Keikka alkoi ja oli kyllä aika pian ohikin. Uudelta levyltä tuli kolme uutta biisiä (Aikasi on nyt/Kultakalat/Valvekooma). Jotenkin settilista ja pojat oli muutenkin hieman ns.jäässä eikä yleisökään mikään loistava ollut. :< Mutta ehkä se päiväkeikaksi oli ihan ok.
Kun encorea ei tullut, lähdettiin taakse vielä moikkaamaan näitä. :)
Teemulla oli taas ylläriylläri "KIIRE" eikä suostunut mun kanssa kuvaankaan. Joo mäki sua <3 No Pasin ja Antin kanssa tuli muutama sana vaihdettua. Käytii syömässä (tai mä söin) Ja sen jälkeen vielä kerran Näsinneulaan! hih. Tuntu kun olis pyörtyny, kun pääsi sieltä pois, hui!


Lähdettiin Tiinan kanssa Särkänniemestä ja käveltiin vesisateen saattamana O'Harasin ulkopuolelle. Siinä sitten tuli Aapoa, Anoa, Sepiä, Masia yms käymään ja oli tositositosi kiva nähdä näitäkin pitkästä aikaa kunnolla ! "TITTA ! Mitä sä täällä teet?!(:" Ps. kuultiin myös juttuja mitä te ette tiedäkkää...enkä muuten kerrokkaa. lällällää :P Yhdeksän aikaan Tiina lähti saattamaan mua bussipysäkille ja onneks se tulikin sitten vihdoin. Onneks äiti kävi hakemassa mut ärrältä, ettei tarvinu siinä sateessa kävellä. Kotona about kymmen aikaan.

Kiitos, Uk +seura
Essentia +Tiina

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.