IRC-Galleria

Suvezky

Suvezky

26.10. oli jännä päivä :)
Joskus puhuttiin puoliläpällä, että sit vissiin on papu tehny jonku kasvuspurtin kun ei oo napaa enää.. No ei mulla kohta oo. :D Hähäh, toimii hyvin peilinä tuo kahen tuuman televiisio ^^ eikä se kokovartalopeili nyt ehkä muutenkaan sitten oo ostoslistalla ekana.. :)
Pian pääsen ostelemaan KAIKKEA. Jes. Sitä jos mitä on odotettu.. :D "Ei se vauva ymmärrä mitä tavaroita sillä on ja mitä ei .. " Juu ei tietenkään, mutta ei kai siitä oo haittaakaan, jos laitan täs vaihees omaisuudelta tuntuvia summia sen käärön ensimmäisiin elinkuukausiin :o Ei voi haitata ketään.
Ehkä sit jonku lampun ja pari mattoa ostais tänne kämppäänkin.. Ja olkkariin ja keittiöön pöydät. Ja akvaarion ja sen alle jonku tason. Noin.. Ja ei ku suunnittelemaan ^^
Oon ihan vitun hyvä suunnittelija. Mistä lie geenit periytyny kun mutsikaan ei koskaan suunnittele mitään, erona vaan et mun suunnitelmat on huomattavasti pitkänäköisempiä ja yksityiskohtaisempia enkä siis voi epäonnistua niitten kanssa. :) Epäonnistuminen ei oo enää vaihtoehto, nyt voi enää olla paras ja hmm ihan vitun hyvä! Niin just. Ai että kun kuulostaa yksinkertaselta :D Ei kun kyl se onkin. Kuhan vitsailen hiljaa kaksisuuntaisessa mielessäni.
Tänään hakemaan äitiyspakkaus postista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.