IRC-Galleria

Syntaxerrori

Syntaxerrori

- pohdiskelija

[Ei aihetta]Maanantai 05.10.2009 19:00

Jos nykyään haluaa olla ilkeä ja saada aikaan sekasortoa, sähköt pois, niin kaikki kusee.
Nykypäivän yhteiskunta on erittäin riippuvainen sähköstä. Jokainen voi miettiä omalle kohdalleen kuinka paljon sähköä tarvitsee päivittäisissä toiminnoissaan.

Olen kuullut sanottavan, että jos tästä maailmasta äkillisesti katoaisi kaikki sähkö ja sitä ei pystyttäisi tuottamaan lisää, tulisi jälleen ns. pimeäaika (vrt. varhaiskeskiaikaan). Itse kukin joutuisi keskittymään siihen, että perhe saisi ruokaa. Tieteitä ei voitaisi kehittää sähköttä, sillä käytännössä kaikki voimavarat olisi suunnattava maatalouteen. Siirryttäisiin jälleen hyvin agraalipainotteiseen yhteiskuntamuotoon. Tämä tarkoittaisi sitä, että suurin osa ihmisistä muuttaisi maalle, ja alkaisi viljelemään maata, ehkä hoitamaan vähän karjaa yms. Johtuen maapallon suuresta väkiluvusta ja miljoonakaupiungeista, kokisimme suuria muuttoaaltoja parempien viljelymaiden ja viljelymaiden (ylipäätänsä) toivossa. Hyvistä alueista taisteltaisiin ja sotia tulisi väistämättä.

Kaikki tämä, kun poistettaisiin sähkö... Onneksisähkön poistaminen ei ole niin helppoa, mutta jos joku lukijoista joskus haluaa ruveta suuremman luokan konnaksi, voimalaitosten sabotointi on hyvä askel ;) Ja tätä te ette sitten kuulleet minulta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.