IRC-Galleria

TUNTURI_SOPULI

TUNTURI_SOPULI

Kasasin mukaani mun epäonnen sirpaleet, kokosin niistä oman parisuhdeviikatteen

MINÄ <3Tiistai 23.11.2010 00:32

Pikku Myy on Muumilaakson pieni nutturapäinen kääpiö ja raivohullu ADHD-vintiö. Pikku Myylle ei missään tapauksessa kannata vittuilla, sillä hän puree sinua, tai pahimmassa tapauksessa mäiskäsee paistinpannulla päähän niin, että sattuu ikävästi. Sen lisäksi hänellä on myös psykoottisia taipumuksia, kuten virittää kuoleman ansoja Muumilaakson posteljoonille. Pikku Myy oli myös Muumilaakson hallitsija ja hänen äitinsä onkin myös hallitsijana toiminut Mymmeli ja isosisko Mymmelin tytär. On pikkuinen Myy ja se pistää kuin kyy! Monien mielestä Pikku Myy onkin oikea maanvaiva.

Pikku Myy


Pikku Myy on aina vihainen, iloisenakin.
Koko nimi: Pikku Pii Myy
Syntymäaika: 1944
Syntymäpaikka: Mymmelin talo, Muumilaakso
Uskontokunta: Punaisenpalvonta
Kuolintapa: 7. marraskuuta 2140
Hiusten väri: punainen
Saavutukset: kauheat raivopäisyyskohtaukset, purrut monia, pelotellut Vilijonkkaa, räjäyttänyt Noidan ilmaan (kunniamaininta)
Miksi mainitaan
Hikipediassa: kauhea riiviö
Pilkkanimet: minikääpiö, lilliputti [pomo sano samaa must]


Historia

Pikku Myy on tottunut hoitamaan riidat muiden kanssa kovin ottein...Kuusi ensimmäistä vuottaan Pikku Myy vietti äitinsä Mymmelin ja 34:n riiviömäisen sisaruksensa kanssa Muumilaakson saaren itäpuolella. Pikku Myy käyttäytyi sisaruksista pahimmin ja vuonna 1950 Muumit päättivät adoptoida hänet taloonsa Muumitaloon toiselle puolelle saarta, kun tunnetusti huolehtivainen äiti Muumimamma ajatteli, ettei Mymmeli pysty hoitamaan Myytä. Samana vuonna Muumipappa sai valmiiksi muistelmiensa ensimmäisen osan. Myy kärsii vakavasta puremisen pakkomielteestä, hän puree kaikkia, jopa Mörköä. Pikku Myyn yleisin puremis- ja paitinpannulla mäiskimiskohde on kuitenkin arka Nipsu. Muumilaakson poliisi ei oikein pidäkään Pikku Myystä ja Myy onkin joutunut jo pariin kertaan kamarille, esim. kerran, kun Myy puri Vilijonkkaa nilkkaan, eikä päästänyt irti. Pikku Myy rakastaa myös sitä, kun hän pääsee ärsyttämään Haisulia. Pikku Myy rakastaa kovasti myös nappikorilla vedessä seilailua. Kerran Pikku Myy teki hiekkaveistoskilpailussa hiekkamörön, jonka hän kuitenkin pelkäsi nousuveden tuhoavan. Tuon seurauksena Pikku Myy oli metsässä hiekkamörköön piiloutuneen Mörön armoilla keskellä metsäpaloa. Pikku Myy on myös kova tuhoamaan muurahaispesiä paloöljyllä ja suurimman tuhon hän aiheutti majakkasaarella vuonna 1965. Erään kerran Pikku Myyn sisarukset tuhosivat Muumitalon lähes maan tasalle, kun Pikku Myy kutsui perheensä kylään. Pikku Myy tiedetään myös Nuuskamuikkusen siskona sekä innokkaana hissin rakentajana. Pikku Myy haluaisi vaihtaa myös osia Aliisan kanssa, johon mamma ei kuitenkaan suostunut ja hän piti Pikku Myytä tiukassa otteessa. Pikku Myy aiheutti myös hämminkiä Muumilaaksossa talvella 1957, kun hän heräsi kesken talven samaan aikaan Muumipeikon kanssa. Tuolloin Pikku Myy keskittyi enimmäkseen laskemaan mäkeä hopeatarjottimella sekä pahvilaatikolla ja kiusaamaan erästä oravaa sekä heittelemään muita lumipalloilla, Mörköäkin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.