IRC-Galleria

Rantalan tallin estekisat tänäänMaanantai 14.04.2008 01:33

Kisoihin lähdettiin taas pienellä varauksella, toivoen parasta ja peläten pahinta.

70cm luokan Mosse meni hyvin,lukuunottamatta kieltoa muurille. Ville pyöräytti kuitenkin hevosen ympäri ja päätti että ylihän mennään ja niin menivät. Loppurata sujui ongelmitta. Hyvä pojat!

80cm luokkaan lähdettiin ajatuksella että kaikki tai ei mitään ja että nyt loppuu lässytys. Hevonenkin alkoi kuumeta pitkän odottelun aikana luokkien välissä. Kuumeneminen on harvinaista Mosselle -näköjään se on ihan hyvä asia.

Pojat loikkivat puhtaan perusradan ja uusinnan ja saivat kohtuullisen hyvän ajan sijoittuen KUUDENNEKSI! Aika perusradalla oli 60,00 s. , uusinnasta 35,97 s. Villen ja Mossen ensimmäinen estekilpailusijoitus. Palkinnoksi saatiin Mosselle korvahuppua ja isännälle uudet ratsisukat -jotka tulevat tarpeeseen :) .

Verkkaaminen ulkona oli taas kylmää touhua ja käyntiaskelia mosselle tuli varmaan miljoona. Ukko ei nimittäin malttanut seisoa hetkeäkään paikallaan vaan piti kävellä koko odottelu aika. Kisat alkoivat klo10 ja kotona olimme vähän kahden jäljestä. Tästä on kiva jatkaa treenaamista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.