IRC-Galleria

All Hail Santa!Sunnuntai 11.12.2011 22:40

Sori Jeesus, Joulupukki vei!

Nyt kun Joulupukki on saanut tarpeeksi suosiota niin eikö vaan voitais juhlia tätä kapitalistien suurta lahjajuhlaa ja jättää vanha ja lapsellinen Jeesuksen syntymäjuhlan vietto pois.

"No mutta eihän joulun alkuperäistä tarkoitusta voi unohtaa!"
- Mitä paskaa! Ei joulua alunperinkään juhlittu Jeesuksen takia vaan kristityt päättivät korvata vanhan roomalaisen auringonjuhlan uskontoonsa sopivaksi Ihmepojan-juhlaksi.

Ite oon juhlinut joulua aina lahjajuhlana enkä Jepen synttäripartyinä. Lahjojen antaminen ja saaminen on ihan kiva idea - varsinkin kauppojen ja krääsä-tehtaiden kannalta. On hienoa, että vuodessa on juhla jolloin saa tai "on pakko" tuhlata rahat turhuuksiin ja antaa niitä toiselle, jonka on iloittava turhakkeen saamisesta ettei aiheuta pahaa mieltä lahjanantajalle. Lahjojen ostamisesta ja muusta jouluhässäkästä aiheutuu kaiken lisäksi joillekkin suunnaton stressi.

En vihaa joulua. Nautin hyvästä ruuasta ja perheen kanssa yhdessäolosta. Joulun idea vaan on niin säälittävä. Tuhlaamisperinteen on loputtava ja siirryttävä vaikka omin pienin käsin tehtyihin persoonallisiin lahjoihin. Myös uskonnon sekoittaminen nykyajan jouluun on lopetettava.

Lopuksi vielä vinkki 2000-luvun lasten vanhemmille: Lapsellesi ei kelpaa enää mikä tahansa elektroninen vempain. Puhelimen tai mp3 nimen edestä pitää löytyä pieni i-kirjain, joka tuo tuotteelle noin 120% ylihinnan verrattaessa muihin samat ominaisuudet omaaviin laitteisiin. Pehmeät paketit saavat lapsesi suuttumaan. Liian pieni kasa paketteja, niin lapsesi rupeaa itkemään. Mitä kalliimpi lahja sitä parempi!Kumpaa juhlit jouluna?Sunnuntai 11.12.2011 22:48, 130 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.