IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

DVD'tTiistai 22.07.2008 03:09

Elokuvat:
- The Number 23 (Numero 23)
► Jollain tapaa jännittävä, mutta parasta on se kun saa arvailla kirjan kirjoittajaa. Hyvä elokuva.

- Pitkä kuuma kesä
► Tähän elokuvaan ei voi kyllästyä! Ainut kotimainen elokuva, minkä jaksaa katsoa monta kertaa viikossa kyllästymättä siihen. Loistavat näyttelijät, vaikka vähän tönkköä se meininki vielä tässä elokuvassa on..

- The Stand (Tukikohta)
► Ihan liian pitkä elokuva, mutta jos sen jaksaa loppuun katsoa, niin ihan hyvähän se on. Meni pari päivää kattomiseen kun en jaksanut yhtä soittoa kattoa, elokuva kestää melkein 6 tuntia.

- The Omen
► Oli niin tylsä elokuva, että en jaksanut alkua pidemmälle katsoa. Tyssäs aika nopeesti. Ei mikään kovin hyvä, mutta jos jotain tällänen 'kauhu' kiinnostaa nii siitä vaan.

- Super troopers
► Loistava! Ihan hullun hyvä komedia! Oon kattonut nyt kahteen otteeseen ja helposti menis vielä kolmaskin kerta.

- Freddy got fingered (Sormet pelissä)
► Tää oli jotenkin niin tekemällä tehty päätön komedia, että se teki siitä huonon. Ihan idioottimaisia kohtauksia, mutta kyllä se kai joillekkin kelpaa.

- Epic movie
► Muutamaan otteeseen oon kattonu ja molemmilla kerroilla on ollut kohtia, joissa on saanut nauraa. Loistava elokuva.

- Drunken master
► Jackie Chanin elokuvat on aina ollut loistavia ja tän olin nähny jo joskus aikasemminkin. Hullua mättöä ja paljon alkoholia. Mahtava elokuva ja Jackie vetää aivan loistavasti tappelukohtaukset.

- The 40 Year Old Virgin (40 v. ja neitsyt)
► Katsottu on pariin kertaan, mutta kummallakaan kerralla ei oikein jaksanut kunnolla nauraa. Jotenkin niin pitkäveteinen elokuva, että ei, ei uppoa minuun.

- Pet sematary (Uinu uinu lemmikkini)
► Muistin tän elokuvan kaukaisesta nuoruudesta ja sen takia mun oli pakko ostaa tää. Aivan loistava leffa, vaikka tavallaan onkin surullinen - vaikka sen pitäisi olla kauhua tms.

- Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (Tosinuija ja vielä nuijempi)
► Katsottu vasta kerran, enkä sillä kertaa tajunnut meiningistä mitään. Pakko ottaa uusinta ja katsoa se kunnolla ajatuksen kanssa.

- Nacho Libre
► Loistava Jack Blackin elokuva. Jack Black + vapaapaini = loistava komedia. Epic Moviessa muuten pientä parodiaa tästä elokuvasta.

- Edward Scissorhands (Saksikäsi Edward)
► En oo koskaan tainnu kattoa täysin ajatuksella, koska en muista elokuvasta oikein mitään, vaikka olen sen usein nähnyt. Mutta mitä siitä muistan, niin ihan hyvältähän se vaikuttaa.

- 8 Mile
► Katsottu moneen kertaan ja jaksaisi vielä monta kertaa lisää. Eminemin loistava roolisuoritus ja mahtavat riimit. Loistava elokuva.

- Duudsonit elokuva
► Joistain kohdin ihan hauskakin, mutta ei se kuitenkaan mikään paras elokuva ole. Jotenkin rupesin fanittamaan Jukkaa tämän elokuvan nähtyäni.

- Cursed
► Ihmissusia, ihmissusia.. Onhan se ihan jännittävä elokuva ja ihmissudetkin meikattu aika hyvin - tai sitten ne on vaan muokattu hemmetin hyvin. Voi kyllä olla, että muistan aivan väärin.. Hyvä elokuva kuitenkin!

- Helmiä ja sikoja
► Mahtava elokuva, vaikka onkin jo niin nähty. Ei sitä kovin montaa kertaa jaksa katsoa, mutta jos jaksaa kerrankin niin kyllä siitä on pakko tykätä. Näyttelijät on paras osa elokuvaa.

- FC Venus
► En tiedä, mutta aika surullinen fiilis jäi tästä elokuvasta. Tai siis sillälailla, että jotkut kohdat oli jollain tapaa surullisia, että ei haluisi omalle kohdalle käyvän samalla tapaa.

- Date movie
► Kerran katsottu, enkä oikeestaan muista elokuvasta mitään. Täytyy joku päivä katsoa uudelleen ja tehdä lopullinen päätös.

- The Animal (Elukka)
► Päätöntä meininkiä taas kerran. Hyvä elokuva on, tottakai, mutta jollain tapaa yliammuttua. Aika helppo jossain vaiheessa arvata miten lopussa käy.

- American pie: Band camp
► Loistava elokuva! Oon tykännyt kaikista muistakin American pie -elokuvista ja tää oli kyllä samaa sarjaa. Monia kohtia, joissa sai nauraa. Tykkään, suosittelen.

Sarjat:
- Pasila [season 1]
► Voiko parempaa enään olla? Pasila vie kaikkia kotimaisia sarjoja, piirrettyjä tai mitä tahansa 100-0. Toivottavasti ne julkasee sen 2 tuotantokauden nopeasti, että saan ostettua sen 1 tuotantokauden seuraksi.

Ei ollu muutakaan tekemistä ni listasin kaikki mun ostamat DVD-levyt ja pistin tänne. Jos joku kiinnostaa ni täältähän näitä saa lainaan. :) Vaikka mun elokuvat onki jo niin nähtyjä ni minkäs teet.. Halvempaa ku lähtee lainaa jostain Makuunista..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.