IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

PlopKeskiviikko 23.07.2008 01:14

Väsyttää ja tekis mieli jo nukkua, mutta uni ei tuu. Meen kohta kattoo muutaman Pasila -jakson ja nukahdan sitten toivottavasti jossain vaiheessa. Aamulla pitää kumminki herätä aikasin, et kerkee käymää suihkussa ja leikkaamaan tän saakelin sängen pois. Kasvaa turhan nopeesti, vastahan mä sen toissapäivänä sheivasin. Tänää aamulla oli nii himmee jumitus, että ei mitenkään jaksanu lähtee pyöräilee työpaikalle. Matka on alle 5 kilometriä, vaikka luulin pidemmäks, mutta silti se tuntuu ihan liian pitkältä.

Mietin tässä näitä asuntoasioita. Jos Kela maksaa mun vuokrasta 80% ni minkä takia mä en saa asuntoa? 80% on iso osuus vuokrasta ja mulle jää sit se 20% maksettavaks. Mä käyn tuol hautausmaalla töissä, ni eikö sen pitäis riittää? Yksiö riittäis mulle ihan hyvin ja ku kattelin tossa noita hintoja, nii tossa oli esim. "1 h + kk, vuokra n. 350 - 380 €" ja se 80% tosta on 280-304 € ja mulle jäis maksettavaks 70-76 €, ei kuulosta pahalta? Tietenkin siihen tulee vielä muita laskuja, mutta eikö sossu maksa mulle toimeentulotukea ja saan tosta systeemistä tota rahaa semmosen 150 €/kk. Mun mielestä pärjäisin..

Mutta sitten hieman erilaiseen aiheeseen: Haluun kissan nimeltä Pasi. Varautukaatte sitten joskus tulevaisuudessa näkemään kuvia kissasta nimeltä Pasi. Kissanpentukuume.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.