IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Appula!Torstai 24.07.2008 21:24

Tänää oli ihan kiva työpäivä muuten, mutta mut pistettiin haravoimaan. Siitä neljästä tunnista haravoin ehkä yhen tunnin silleen kokonaisuudessaan. Muun ajan mä pidin siellä omia taukojani. Vili tuli juttelee mulle, mä menin juttelee Vilille ja taas se tuli juttelee mulle ja mä taas sille.. Joo, silleen se päivä meni kunnes sitte Vilille ilmeisesti sanottiin siitä laiskottelusta ja se sit meni ihan töihin töihin. Mä sit istuin siel penkillä vaan ja kattelin ku muut tekee töitä.

Aamulla ku menin sille, ni krematorio oli käytössä ja piipusta tuprutti taas se kamala haju - palavan ihmisen haju. En voi sietää sitä, en niin millään. Ihan hirveetä ajatella, että siellä palaa oikeesti ihminen. Ja ku päivä loppu ja seisoin kylmiön ovella, ni ette tiiä mitä mä siinä haistoin. Kaikki on varmaa haistanu kuollutta eläintä? Siinä ovella haisi just se, kuolleen eläimen haju - vai oliko se sittenkin kuolleen ihmisen haju? Samalta haisee, hyi.

Ville tuli taas mua vastaan ja toi mulle mehua, jonka tietenkin maksoin sitten takasin kotona. Kohtapuoliin lähtö Tytille ja siellä sit seuraavat pari päivää, miettikää sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.