IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Täytyy kirjoittaaTiistai 02.09.2008 02:26

Sormet syyhyää nyt niin pahasti, että en voi purkaa tätä kirjoitushalua mitenkään muuten kuin tunkemalla tätä turhaa tekstiä päiväkirjaani. Mesessä ei minkäänlaista eloa ja täälläkään kukaan kirjottele mulle mitään, niin oli pakko keksiä jotain.

Voi olla, että jos en saa purattua tätä kirjotusvimmaa tähän, niin sitten lähden pongaamaan ihmisiä etusivulta ja alan kirjoittamaan kaikenlaista roskaa vastaantuleville ihmisille. Näppäimet savuaa.

Pistelkää mulle viestiä, että saan vastata ja kirjottaa, auttakaa mua tämän mun ongelmani kanssa! Kirjottakaa mulle huomenna aamulla, päivällä ja illalla ja ylihuomenna aamulla, päivällä ja illalla ja jatkakaa sitä niin kauan kunnes mä oon saanu kirjotettua sormeni tasasiks.

Masentavaa, että ei täälläkään oo koskaan yhtään kommenttia kun tulee paikalle. Arvostelkaa kuvia, kirjotelkaa mun kuviin jotain tai tehkää edes jotain! Olisi niin piristävää tulla tänne siten, että olis useempi viesti ja mieluummin monelta eri ihmiseltä, että saa kirjottaa useemmalle ja silleen. Käskekää kavereitanne kirjottamaan mulle! Käskekää sukulaisianne kirjottamaan mulle! Mä tahdon vastailla, mä tahdon puhua!

Kiitos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.