IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Jap.Torstai 25.09.2008 04:33

Taas vaihteeks tämmönen yö. Silmissä näkyy pelkkää sumeeta ku väsyttää niin vietavästi, mutta kun menee peiton alle lämpimään niin rupee vaan kelaamaan asioita ja unta saa odottaa monta vuorokautta.

Tekis mieli lähtee juomaan perjantaina, mutta mistä mä repäsen tarpeeks rahaa? Pitää vissiin taas lainaa porukoilta muutama kymppi et pääsee juomaan. Niin monta viikkoa taas selvinpäin, että nyt ois jo korkee aika. Vai pitäskö kumminkin jaksaa tonne ens viikonloppuun.. Mut se taas vaatii sit lisäsuunnitelmia.

No jaa.. Uusii kledjui tulee kumminki taas ehkä ens viikolla ja toivottavasti sossu pitää lupauksensa siinä, että mulle tulee rahaa kolmantena pankkipäivänä, että saan maksettuaki ne vaatteet. Sit pitäs viel niillä rahoilla suunnitella jotain kivaa.. Tiedätte kyllä mikä päivä on 26.10.

Joo mut joo.. Jos mä lähen tästä kokeilee unia - kokeiluks se kumminkin jääki.

p.s. Mä vihaan flash-mainoksia galleriassa ja muilla nettisivuilla. Ja vielä piti semmostakin tulla tänne kirjottaa, että kerrankin mutsilla ja faijalla menee toi juttu toisinpäin: Mutsi nukkuu olkkarin sohvalla ja kuorsaa ja isukki omassa sängyssään. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.