IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Tässä teilleMaanantai 29.09.2008 03:42

On oikeesti olemassa vaan yks ihminen, josta en tykkää niin yhtään. En henkilöä henkilökohtaisesti tunne, mutta julkisuuskuvan ja hirveän julkisuudentavoittelun perusteella ihminen on niin ärsyttävä kun ihminen voi oikeasti olla. Monien lehtien etusivulla, juorupalstoilla ja kaikkialle se ihminen jaksaa tunkea pärstänsä. No okei, ehkei hän tee sitä itse, mutta joka tapauksessa.

En jaksa edes yrittää ymmärtää sitä, että miten joku voi kyseisestä henkilöstä pitää yhtään. Jos olisin hänen isänsä, olisin hyljännyt hänet jo aikoja sitten - tai ampunut itseni häpeästä. Voi olla, että syy on median, mutta ei sitä kuitenkaan kannata kieltää, etteikö henkilö itse olisi käytöksellään aiheuttanut medioihin pääsyä. Tietäähän sen, että lehdet kirjoittaa mistä vaan jos aiheet on lopussa.

On todettu moneen kertaan, että kyseinen henkilö ei puhu edes totta. Monet hänen juttunsa ovatkin olleet hänen mielikuvituksensa tuotetta. Playboyhin pääsystä ihan lukioon asti - tietääkseni. Voiko ihminen oikeasti olla näin tyhmä? Oikeasti täyttää kaikki blondin stereotypiat. Vaalea tukka ja mahdottoman tyhmä pää, että menee vaikka viikoks pistorasian viereen odottamaan sähköpostia.

- Kuka mahtaakaan olla kyseessä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.