IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Miten?Tiistai 30.09.2008 14:11

Tänään kerenny tekemään jo paljon vaikka kello vasta onkin noin vähän. Oon kerennyt paria asiaa ihmetellä, että miten ilman sitä on tultu toimeen. Oikeesti mulle ihan välttämättömiä ja jos ne katois ni en kyllä tulis enää mitenkään toimeen.

Ensimmäinen on munaleikkuri. Olin ihan hädissäni tänä aamuna kun olisin halunnut kananmunasta viipaleita leivän päälle. Pengoin jokaisen kaapin varmasti kahteen kertaan ja tutkin vielä lisääkin. En löytäny sitä mistään ja vaivuin epätoivoon. Jouduin pistämään kananmunan puoliksi ja puolikkaat leivän päälle - hirveää! No, äsken kävin äiteeltä kysymässä, että missä se munanleikkaussysteemi on, mutsi pisti käden yhteen kaappiin ja tadaa! Ihan kun taikatemppu, mutta se munaleikkuri toden totta oli siinä kädellä. Elämäni oli pelastettu.

Toinen on partavaahto. Ennen tätä päivää en ollu ees kokeillu koko systeemiä, mutta tänään kun ensimmäistä kertaa kokeilin ni innostuin. Taidan ajaa partani tästä lähin joka päivä, koska se vaan oli niin hauskaa. Muuten niin tylsästä hommasta tuli todella hupaisa ja iloinen tapahtuma. Terä liikkuu iholla kun öljytty skotti ilmastointikanavassa. Olis tehny mieli ajaa kaikki karvat kun se oli niin kivaa.

Eli nyt tiedätte: Vesku ei tule toimeen ilman munaleikkuria ja partavaahtoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.