IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Vein SusaltaTorstai 02.10.2008 03:22

Muistatko, missä suutelit ensikertaa?
- Muistan. Oli se jotain niin mieleen painuvaa, että ei sitä ihan heti unohda.

Nukutko alasti?
- Itseasiassa en ole koskaan nukkunut alasti. Saa sitten nähä, että miten käy jos pääsen siihen omaan kämppään joskus.

Oletko koskaan kaatanut joulukuusta?
- En varsinaisesti kaatanut, mutta meinannut kaataa. Tarttu joku joulukoriste muhun kiinni ja ku jatkoin matkaani ni kuusi meinas kaatua. Sain sen kumminkin pelastettua.

Onko sinua koskaan leikattu?
- Ei mitenkään erityisemmin, mutta nielurisat multa on varastettu.

Luetko sanomalehdestä kuolinilmoitukset?
- En, ellen oo kuullut, että joku tuttu olis kuollut ja siitä saattais joku päivä olla kuolinilmotus. Muuten se on mulle yhdentekevää, että kenen nimi se siellä seisoo.

Oletko koskaan lähtenyt ulos ilman alusvaatteita?
- Alushousut on ja tulee pysyy mun jaloissa aina.

Oletko tanssinut pöydällä tai baaritiskillä?
- En tanssi. En lattialla, pöydällä tai baaritiskilläkään.

Oletko ollut sokkotreffeillä?
- En.

Pitäisikö aviopuolisoiden mielestäsi tietää toisistaan kaikki?
- Ei kaikesta, mutta kaikesta tietämisen arvosesta tottakai!

Oletko soittanut pilapuheluja?
- No voin sanoa, että kyllä. Yläasteella oli semmonen tiivis kaveriryhmä joka soitteli pilapuheluita siihen asti kunnes asiaan liitettiin myös opettajat. Vaikka pilapuhelut soitettiin vapaa-ajalla niin silti se sotkettiin koulunkäyntiin. Soitettiin nimittäin monille samaa koulua käyville oppilaille.

Oletko hypännyt benji-hypyn?
- En. Pelkään korkeita paikkoja.

Pitäisikö miedot huumeet mielestäsi laillistaa?
- No en oo asiasta ihan varma. Toiset kokee jotkin miedot huumeet lääkkeenä, mutta itse en henkilökohtaisesti koskaan tule huumeisiin koskemaan. Tietyssä määrin siis kyllä tuen mietoja huumeita.

Laulatko suihkussa?
- Itseasiassa laulan, mutta aika pienissä määrin. En mä muutenkaan mikään hirmunen laulaja oo, niin miks mä suihkussa sit laulaisin? Joskus kyllä laulattaa ja usein se joskus on suihkussa ollessani.

Haluaisitko olla mies vai nainen?
- Haluaisin kokea naisena olemisen, mutta kyllä mä silti pysyttelisin miehen roolissa. Varmasti jokainen mies tahtois oppia tuntemaan naiset paremmin.

Uskotko ihmeisiin?
- Tietyissä määrin kyllä. En kuitenkaan mihinkään "Jeesus kosketti mua korviin ja mä kuulen taas"-juttuihin. Ne menee liian satuiluks. Raamattu on maailman yleisin satukirja.

Oletko koskaan joutunut hautaamaan lemmikkisi?
- En ole joutunut hautaamaan, mutta on meiltä yks lemmikki haudattu. En ollut mukana hautaustilaisuudessa, niin en voi sanoa, että olisin joutunut hautaamaan.

Kannatatko kuolemanrangaistusta?
- Kannatan. Mielestäni asia on niin, että rangaistuksen tulis olla rikkeen mukainen - eli kuolemantuottamus aiheuttaisi sitten kuolemantuomion. Mielestäni murhia tapahtuisi paljon vähemmän jos siitä olisi rangaistuksena kuolema. Toisaalta ihminen pääsee liian vähällä, koska ei välttämättä joudu kitumaan, mutta eipähän ainakaan pääsisi tappamaan ketään muuta.

Suostuisitko olla peseytymättä 3 kuukautta, jos saisit 16000 euroa?
- En! Mulle riittää viikon liat ja sitten mun on viimeistään mentävä suihkuun. En tykkää liian rasvasesta tukasta, että jo se pakottaa mut pesemään mun hiukset. 3 kuukautta on aivan liian pitkä aika. Kuukautta voisin kokeilla, mutta en menis varmaks sanomaan sitäkään.

Tykkäätkö juhlista?
- Kyllä! Musiikkia, hyvää seuraa ja alkoholia. Toivottavasti perjantaille tekemät suunnitelmat toteutuu ja saadaan pienet "juhlat" pystyyn. Pakko päästä taas nollaamaan.

Jos voisit, haluaisitko aina pysyä tietyn ikäisenä?
- En sinäänsä, mutta olis kiva päästä aina välillä kokeilemaan jotain tiettyä ikää. Joskus taas vois olla kivaa kokeilla jopa koko elämää uudestaan, koska tuo kultainen nuoruus meni liian nopeasti ohi. Sitä meiän ysiluokkaa voisin kyllä kokeilla koska tahansa uudestaan. Oli oikeesti paras kouluvuosi ikinä.

Uskotko horoskooppeihin?
- En oikeestaan, mutta joskus haluisin uskoa. Vaikka se joskus sattuukin olemaan oikeessa, niin en mä kuitenkaan lähde uskomaan tekstiä, jonka joku random ihminen on jonnekkin kirjoittanut. Ei oo tullut rahaa vaikka sitä on niin usein luvattu.

Kutiatko helposti?
- Riippuu tilanteesta. Joskus herkempi kutiamaan, mutta yleensä kuitenkin pysyn kutiamattomana. Ja jos joku kutittelee sillon kun mun tekis mieli kutitella niin kyllä mä yleensä saatan nauraakkin.

Oletko koskaan pelastanut kenenkään henkeä?
- Piti ihan alkaa miettimään, mutta vastaus on silti, että en. Onhan mun henki pelastettu kun kerran tipahdin lammikkoon jossa oli melko heikko jää. Kiitos nerokkaalle serkkupojalle.

Koska ärsyynnyit viimeksi?
- Kyllä mä tänään ärsyynnyin. Ensimmäiseksi sen aiheutti Tytti kun jankutti asiaa, että "Voit sä kyllä kävellä eteenpäinkinkin" vaikka mä sanoin, että mä odotan. Jos mä sanon, että mä odotan niin mä odotan. Toisella kertaa se oli itseaiheutettua kun sohasin peiton kanssa tuopin nurin ja Spriteä oli lattialla ja vähän jopa sähköjohdoissa. Toisaalta mä ärsytyn hemmetin helposti jos mä en oo saanut mun lääkettä.

Koska viimeksi löit jotakuta?
- Henkkaa yritin lyödä, mutta se vaan meni melkein nukkumaan. Ennen sitä sitten vissiin nujakoin Jounin kanssa jotain keittiössä tapani mukaan. Tai jos "keltanen auto"-juttu lasketaan niin sitten se oli kyllä Tytti.

Oletko koskaan sytyttänyt tulipaloa?
- Olen. Väitin kyllä sillon muuta, mutta kyllä mä nyt voin sanoa, että mulla se sytkäri sillon oli. Eikä se paha tulipalo ollut, mutta kuivassa metässä se ois levinny nopeesti ilman sitä semmosta koiran ulkoiluttajaa. Kaverit vaan narautti mut, vaikka ne sano, että pysyy salaisuutena. Pysyin kuitenkin viimeseen mieheen asti siinä, että mulla ei ollu kertaakaan sytkäriä kädessä.

Uskotko, että muilla planeetoilla on älyllistä elämää?
- Sporessa on, mutta ei tässä meidän oikeassa maailmankaikkeudessa. Vaikka toi avaruus nyt onkin melko laaja systeemi niin en silti jaksa uskoa, että jossain vois olla toinen maapallon kaltanen planeetta, jossa väellä on autot, lentokoneet ja kuuraketit.

Oletko tehnyt testamentin?
- Niinhän sitä sanotaan, että pitäs elää jokanen päivä kun se olis viimenen, mutta testamentti on silti jääny kirjottamatta. Nii, ja kelle mä muka mitään jättäsin? Eihän mulla ole mitään maallista omaisuutta minkä voisin pistää jakoon.

Missä maissa haluaisit käydä?
- Oon koko elämäni ollut Suomessa, mutta silti mun on helpompi sanoa, että missä maassa mä en halua käydä. Kyllä mä kaikissa muissa voisin käydä, mutta jos jossain maassa on vähänkin sotaa niin sen voin kyllä ihan suosiolla kiertää kaukaa.

Antaisitko kumppanillesi anteeksi jos hän pettäisi sinua?
- En. Vaikka mä niin Tyttiä rakastankin niin en mä halua sitä kenenkään muun miehen jälkeen mun kainaloon. Jos ollaan jonkun kanssa ni sit ollaan myös täysillä. Vieraissa hyppiminen ei aiheuta kun pahaa mieltä. Jos vieraissa hyppiminen kiinnostaa niin voin sanoa, että musta et saa edes kaveria. En halua edes kaveerata ihmisen kanssa joka ei osaa olla uskollinen.

Kuka on tärkein ihminen elämässäsi?
- Mä sanon tähän, että Tytti. Tytin menettäminen vois olla se tekijä, joka ajais mut jonkinlaiseen itsetuhoisuuteen. Tää on fakta.

Onko Titanic hyvä?
- Ei. En oo vissiin vieläkään kertaakaan kattonu sitä alusta loppuun kokonaan. Aina se jää kesken, koska se vaan on niin huono. Älkää yrittäkö tuputtaa sitä mulle, koska en varmasti kato.

Ovatko naiset heikompia kuin miehet?
- Tietyissä jutuissa kyllä, mutta on miehilläkin omat heikkoutensa. Miestä sattuu enemmän kun sitä potkasee vyön alle ja se tekee miehestä todella heikon. Se on varma fakta myös.

Pelkäätkö karhuja?
- Kyllä varmasti jokainen karhun tunteva ihminen pelkäisi karhua jos semmosen kanssa nokat vastakkain joutuis. Nyt se tuntuu kyllä siltä, että ei pelota, mutta varmasti kun näkis ees karhun korvat niin vois olla vetelät housussa.

Oletko koskaan mennyt väärään bussiin? Minne päädyit?
- En, mutta olen kuskille väittänyt niin, että saisin ilmaisen kyydin takaisin kaupunkiin. Ja se toimi ainakin kerran. Päädyin päätepysäkille, mutta sitten jäin ihmettelemään sinne, että missä mä olen ja kuski kysäs, että mihin mä olin menossa ni sanoin, että en ainakaan tänne. Se vei mut takas keskustaan.

Kuinka usein matkustat bussilla, takseilla tai junilla?
- Nykyään harvemmin millään. Kävelen tai pyöräilen joka paikkaan. Junalla sitten Riihimäelle tai Helsinkiin, mutta siis ei mitään bussia tutussa kotikunnassa tueta. Taksiin voisin hypätä vaikka Helsingissä jos en jonkun paikan tarkkaa sijaintia tiedä. Taksikuski tietää varmasti.

Katsotko telkkaria joka päivä? Edes vähän?
- No en nyt joka päivä, mutta yleensä kyllä. BB tulee päivittäin, mutta kyllä sekin on niin monesti jäänyt kattomatta, että on tullut monia telkattomia päiviä. Kaikki mielenkiintoset ohjelmat on pakko katsoa, mutta ei niitä päivittäin tule.

Kenelle annoit viimeksi numerosi?
- Numeroni, hmm. Oliskohan ollut Myllynparhaan työhakemukselle. Eihän se sitä varsinaisesti kysynyt, mutta kun mulla ei ollut muutakaan tekemistä ni annoin sen ilman kysymystäkin. Sitä ennen annoin sen sairaalan vastaanottotädille ja tälleen.

Käytätkö talvella pipoa, jos et niin miksi?
- En käytä, ellei joskus löydy jotain sellaista pipoa, joka sopii mun päähän. Kauppojen pipot on surkeita. Toivottavasti Miran tekemästä piposta tulee semmonen mielenkiintonen, että sitä vois pitää päässään talvella, että ei korvat jäädy.

Oletko riidoissa kenenkään tärkeän henkilön kanssa tällä hetkellä?
- En tietääkseni. Ei niitä semmosia riidoissa-riitoja ole mun elämässä paljoa ollut, mutta yleensä mun oikutteluista sai kärsiä Ville. Yläasteellahan me oltiin kokoajan nokat vastakkain. Ainakin muistaakseni.

Mikä oli parasta kesässä -07?
- Ai kesä -07, hmm. Nyt on tosi tosi paha. No, olihan se ainakin kohokohta kun täytti 18 v. Ei mulla mitään muuta tule mieleen tähän väliin.

Menisitkö naimisiin sen henkilön kanssa, ketä ajattelit viimeiseksi ?
- En. Mietin, että koskahan se Jouni-poika suvaitsee saapua kotiin. Enkai mä nyt naimisiin oman veljeni kanssa halua mennä. Ja ehkä se kumminkin ois laitonta täällä Suomessa. Älkää kumminkaan luulko, että vaikka se laillistettaisiin niin menisin yhenkään sukulaisen kanssa minkäänlaiseen avioliittoon.

Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi?
- Kertoisin jos mulla olis joku niin suuri salaisuus, että sitä kannattais hehkuttaa. Oon ainoostaan hyvä pitämään salaisuuksia, mutta ei mulle niitä omia salaisuuksia ole kertynyt. Salaisuudet on vissiin liian salaisia mulle.

Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit?
- En, koska henkilö on jo tuhkana maan alla. On totta, että mä itkin ukin takia, vaikka se ei mulle niin läheinen ollutkaan. Oikeestaan se johtu siitä, että mä ajattelin liikaa muita, keneen ukin lähteminen oikeesti sattu. Ja olihan mukana ystävämme alkoholi.

Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit?
- Taisin tossa nyt ruveta ajattelemaan ukkia, että en mä kyllä sitä tässä vaiheessa menis suutelemaan. Mutta kyllä mä edelleen ajattelin sitäkin, että koska se Jouni sieltä kotiutuu ja samaan vastaukseen päädyin Jouninkin kanssa. En suutelis vaikka maksaisitte, onhan se sentään mun veli.

Oletko rauhallinen ihminen?
- Kyllä mä suurimman osan ajasta olen. Tai ainakin olen ajatellut niin, että olisin. Voi kyllä olla, että joku on saanut ihan päinvastasen kuvan musta, mutta tässähän kysyttiinkin mun mielipidettä. Hyvin rauhallinen ihminen olen kyllä.

Seurasitko BB:tä?
- Oonhan mä nyt seurannut jokaista tuotantokautta sen mitä olen kerennyt. Aina on osunut ennustus oikeeseen ja voittaja on ollut se, ketä olen melkein alusta asti fanittanut. Olen siis vissiin aika paljon saman kaltanen kun suurin osa Suomen kansasta.

Milloin viimeksi olet ollut metrossa?
- En ole ollut koskaan Metrossa, en edes siinä Metro-lehdessä. Eikö se meno oo kumminkin aika samallaista kun junassa niin miksi sitä pitäis ees lähtee kokeilemaan. Ei se varmasti oo mikään niin ihmeellinen kokemus.

Voisitko osallistua idolsiin?
- En, koska en ole todellakaan sinut lauluääneni kanssa. Tää viimesin kausikin on avannu mun silmät siinä suhteessa, että en menis nolaamaan kyllä itteeni sinne. Siellä on niin suurin osa huonoja laulajia, että jos mä vielä sinne menisin nii tuhlaisin vaan ohjelma-aikaa.

Pidätkö hiuksistasi?
- Kyllä mä tällä hetkellä. Ne on suihkun jäljiltä puhtaat ja silleen. Tavallaan rasvasinakin tykkään niistä, mutta vaan sen takia, että ne jää mitä ihmeellisimpiin asentoihin sillon. Mutta kyllä mä niistä pidän, vaikka ne vähän lyhyemmät saisikin olla.

Olisitko valmis äidiksi/isäksi?
- Se on ehkä kumminkin niin iso asia loppupeleissä, että ehkä mä en vielä olis. Siis tottakai mä ottaisin vastuun jos mulle nyt lapsi yhtäkkiä ilmestyis, mutta siihen mä en olis vielä valmis, että pitäs ruveta suunnittelemaan lapsen tekoa. En kyllä usko, että siihen on mitään kiirettä tässä vaiheessa elämää kun on vielä niin paljon elämää edessä päin.

Kuka sanoi sinulle viimeksi jotain kaunista?
- Tyttihän se mulle aina niitä kauniita juttuja sanoo. Eikai kukaan muukaan? En mä oo niin varma siitä, että mikä on kaunista ja mikä ei. Kyllä ne Tytin kehut on ollu ihan kaunista mun korville. Eikai sitä muuta vaaditakkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.