IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
"Kauhajoen koulusurman jälkeisten vajaan kahden viikon aikana on poliisin tietoon tullut yli 120 oppilaitosuhkausta.

Kauhajoen kouluampuminen lisäsi selkeästi uhkausten määrää, sillä Jokelan ja Kauhajoen surmien välisenä aikana poliisin tietoon tuli runsaat 80 uhkausta.

Poliisin mukaan ilmeisesti myös ilmoitusherkkyys on kasvanut Kauhajoen surmien jälkeen.

Yleisimmin uhkaukset on esitetty suullisesti oppilaitoksen opettajille tai oppilaille. Uhkauksia on myös kirjoitettu koulun seiniin tai kalusteisiin sekä esitetty internetissä tai lähetetty tekstiviesteinä."

- Vain pellet tekee tällästä ja tässä todistettiin, että aika monet peruskoulun käyneet ja osa peruskoulussa olevistakin on täysiä pellejä. Jos tarkotuksenne on saada vaan vapaata koulusta uhkailun avulla niin suosittelen, että hakeudutte hoitoon, koska jossain suljetussa huoneessa ollessasi sinua ei välttämättä kouluun patisteta.

Jos mä saisin päättää niin kaikki uhkailijat - ikään ja ulkonäköön katsomatta - pitäis heittää seuraavalle lennolle Turkkiin. Ja jos toteuttaa uhkauksen ja saa ammuttua lopuksi myös itsensä, niin hyvä rangaistus olisi sitoa pellen ruumis yleiselle paikalle, että ihmiset voi räkiä sen päälle ja heitellä vaikka tomaateilla.

Kävisin oikein mieluusti virtsalla Auvisen haudalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.