IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Asuntokokeilu - Päivä 3Tiistai 28.10.2008 01:01

Maanantai - Arki alkaa

Ekan kerran heräsin silleen, et tääl oli 9 aikaan ihan hillitön meteli. Se johtu puhelimen herätyksestä ja siitä, että mulla oli musiikki melko kovalla koko yön. Sit ku ne huusi täällä kilpaa ni meinas olla hulluus lähellä. Puhelimesta herätys vaan pois päältä ja silmät kiinni taas. Uudemman kerran heräsin sit vasta 12 aikaan.

Siinä sit jossain vaiheessa Maahinen tuli hakee vähän leffoja ja yhen pelin. Sit ku Maahinen teki lähtöä ni mäkin lähin viel käväseen porukoilla hakee vähän rahaa, et saa jotain safkaa täks viikoks ku rahat tulee vasta vissiin ens maanantaina. Lidlin kautta Tytillä käväseen ja sieltä sit Expertille kattoo Villezkaa ja sit siin pihalla tuli vastaan Heba ja Jouni. Expertin jälkeen Prismaan ruokaostoksille ja siitä sit aikamoista vauhtia kotia kohti.

Jouni ihastu rottaan ja jonku aikaa se leikki sen kanssa. Sit ne lähti Heban kanssa molemmat pois ja mä jäin taas ihan yksin. Siinä mä sit rupesin tekee safkaa ja oikein maittavaa oli! Hetken aikaa pysyin hereillä, mut pistin sit yhen leffan pyörii ja nukahdin. Heräsin tossa äsken ja pyörin hetken sängyssä kun ei uni enää tullu. Kohta takas kokeilee.

p.s. Pasi tykkää leivästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.