IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Asuntokokeilu - Päivä 4Tiistai 28.10.2008 23:51

Tiistai - Aikainen herätys

Tänään joutusin heräämään jo vähän ennen puol kymmentä, koska kämpän edellinen asukas tuli hakemaan tavaroitaan kahen kaverinsa ja parin lapsosen kanssa. Vasta kun olin heränny ni olin lähes shokissa kun yhtäkkiä oli tupa täynnä väkeä. Hirvee pulina, kolina, paljon pahvilaatikoita ja kaikkea epämukavaa. Mutta sehän oli odotettavissa, olihan mulle siitä jo sanottu.

Sitte Maahinen taas tuli käymään ja vei pari leffaa mukanaan. Mulla on koneella pirusti leffoja, mutta ei koskaan tarpeeks intoa kattoa niitä - mitä nyt iltasin ennen nukkumaan menoa. Täällä on muuten pirun mukava herätä, koska ei tarvii koskaan kuulla sitä, että "voisit opetella nukkumaan ihmisten aikoihin" tai "faija taas mulle rähisee ku sä vaan nukut, etkä tee mitään". Ihan vapaasti voi mennä nukkumaan ja lähes yhtä vapaasti herätä.

Tein tänää sit vähän sapuskaakin. Paistoin jauhelihat, keitin makaronit, heitin ne sekasin ja nautinto oli syntynyt. Oli niin loistavaa ruokaa, että söin pari lautasellista ja huomisekski jäi ni ei tarvi tehä huomenna taas sapuskaa.

p.s. Pasi tarvii uuden kodin tai se menee lopetettavaks. Sen oikee omistaja ei enää huolinu sitä riesakseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.