IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Fiilis: Ei oo innostus kadonnu mihinkään.

- Mun olis ollu tarkotus herää tänä aamuna Villen sohvalta, mutta toisin kävi. Pyörin siin sohvalla vielä aamu kuuden aikaan ihan hereillä ja päätin siitä sitten hiippailla kotiin. Kun sitten pääsin kotiovesta ni mutsi oli keittiössä ja sanos: "Et sit ennen aamupostia ehtiny.." Mä vedin jotain safkaa ja painuin nukkumaan.

Heräsin kun Maahinen soitti mulle ja käski mun avata sille oven. Kokeilin mennä vielä nukkuun, mut ei se mitään onnistunu, joten mä vaan makasin tuol sängyn pohjalla. Sit jossain vaiheessa Tytti soitti mulle ja sano tulevansa. Sitte hetken kuluttua ovikello soi ja sieltä tuli Tytti.. Oli niiiiiiiin kiva taas päästä halimaan ja pusuttelemaan (ylipäätään näkemään) ku ei ollu pariin päivään nähty. Sitten taas hetken kuluttua soi ovikello ja oven takana kukas muukaan kun Ville itse. Tarkotuksena siis hakea mua kaupungille niinkun oli sovittu.

Hetken siinä tapahtu kaikenlaista ja sit Tytti lähti kotiin ja tuli ikävä, mut sit se ikävä unohtu hetkeks ku Hobitti kävi hakee meille ruuaks pizzaa Pizza Starista, joka on siis uus pizzeria tossa ihan meiän naapurissa. Pizzojen jälkeen lähettiin sitten Villen kans kaupungille ja sieltähän sitten tarttu Villelle mukaan uus Wii-peli (Super smash bros. Brawl) ja mulle postista paketti, jonka tilasin (äiteelle joululahja). Sitten siitä Villelle pelailemaan uutta peliä.

Rankkojen pelihetkien jälkeen otettiin turnaus, missä sitten ikävä kyllä joutusin Villeä vastaan ja hävisin todella todella tiukan kisan. Ja nyt mä olen tässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.