IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Olipas väsynyt päivä taas vaihteeks. Aamulla seittemän jälkeen kuulin kun mun puhelimen herätyskello huusi ni mä pongahdin heti herättyäni pystyyn ja menin suihkuun. Ette oo varmasti koskaa aikasemmin nähny multa niin ripeetä toimintaa. Suihkusta pois, aamupala naamaan, hetken datailu ja matkalle kohti pajaa.

Siellä istuin ja ihmettelin maailman menoa. Kattelin ku yhet juoksee joka 5 minuutti tietokoneelle ja käväsee gallerias kattoo, että onko tullu uusii kommenttei. Sit meille jaettiin tehtävät ja melkein kaikki pistettiin väkertämään linnunpönttöjä. Siellä mä nakuttelin puuta ja mietin vaan JugiStylen "Tänään tehään pönttö"-sketsiä.

Sain masterpiecen valmiiks ennätysajassa ja menin sohvalle nukkumaan. No en mä oikeesti nukkunu, mut meinasin nukahtaa kokoajan. Pilkin siinä 15-30 minuuttia ja sit meille ilmotettiin, että voidaan painua syömään. No mä oikopäätä Prismasta hakemaan Potkua elämään ja Juissin siihen rinnalle. Oli hyvä eväsretki.

Sitten mä taas vaan istuin siellä. Istuin ja odotin. Sitten leaderi tuli kopistaan ulos ja sano, että nyt lähetään työkkäriin. Hypättiin autoon ja köröteltiin työkkärin pihaan. Tultiin aika viimesten joukossa, ellei viimesinä. Siellä oli joku arpajaisjuttu kans johon kaikkien halukkaiden piti kirjottaa nimensä, jotain loppuarvontaa varten. Sitten sinne tuli ensimmäinen höpöttäjä ja höpötti 30 minuuttia ja sen jälkeen toinen höpöttäjä puhu toiset 30 minuuttia. Sit pidettiin 10 minuutin tauko ja mä vaan istuin siellä tyhmällä tuolilla ja yritin olla aloillani.

No sieltä tuli vielä yks rouva joka höpötti sitten 45 minuuttia nuorisoasunnoista. Kuuntelin ihan tohkeissani - no tuskin. Mietin vaan asioita, mutta en niitä asioita mistä ne siellä puhu. Olin ihan ajatuksissani sen loppuajan siellä. Sitten tuli loppuarvonnan aika ja laiska arpoja nappas päälimmäisen lapun sieltä ja mitähän siellä luki? Jos arvasit, että "Vesa-Matti" niin olit yhtä onnekas kun minä, mutta et saa palkintoa. Sain jonkun tilauslahja-laskimen ja poltettavia cd-levyjä, jee.

Kun nää olin saanu ni rupesin pukemaan, heitin laukun olalle ja lähin taapertamaan pois sieltä. En ollu ees varma, että oliko se tilaisuus kokonaan loppunut, mutta lähin silti. Ihan ajatuksissani ja tiedättekö mitä? Kyllä, mä unohdin mun Juissin työkkäriin. Nyt saa ahkerat työmiehet ilmasta mansikkamehua.

Sitten näin Tytin matkalla kotia kohti. Se vilkutti mulle ihan tohkeissaan. Mä en vilkuttanut, koska ei kuulu tapoihin. Pusut vaihdettiin ja jatkettiin matkaa - Tytti toiseen ja mä toiseen suuntaan. Sit tulin kotiin ja täällä odotti pinaattikeitto, nam.

p.s. Laskin jonka nimesin "Tilauslahja-laskimeksi" onkin taikalaskin. Tää on jotenkin eriskummallisesti toteutettu, että mä olen ihan kysymysmerkkinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.